Mam takie odczucie - idzie to drogą Vinyli. Kiedyś znowu wróci, ale najpierw dążą i doprowadzą do tego, aby niemal zupełnie zniknął rynek fizycznych nośników, ku mej rozpaczy.
Co poradzimy? Nic.
Co poradzimy? Nic.
|
Co się dzieje z polskim rynkiem nośników fizycznych?
|
|
Mam takie odczucie - idzie to drogą Vinyli. Kiedyś znowu wróci, ale najpierw dążą i doprowadzą do tego, aby niemal zupełnie zniknął rynek fizycznych nośników, ku mej rozpaczy. Co poradzimy? Nic.
20-03-2025, 11:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2025, 12:00 przez fire_caves.)
Cytat:Podkreśla też, że nie brakuje jej telewizora. Zamiast tego regularnie odwiedza kino albo ogląda filmy na innych nośnikach. — Na wybrane premiery i tak chodzę ze znajomymi do kina, jeśli potrzebuję nadrobić coś poza bieżącym repertuarem — korzystam z laptopa. Mam też w domu rzutnik, który świetnie sprawdza się jako kino domowe i jest opcją raczej budżetową. Film oglądany na ścianie daje o wiele lepszy klimat niż oglądany na najnowszym sprzęcie. Mam porównanie, bo o to, by mieć zawsze telewizor najwyższej klasy, dba mój ojciec. Uważam, że niektóre filmy w HD wręcz tracą na uroku. Szczególnie jeśli ktoś preferuje stare kino — dodaje Karolina. "Plazma na ścianie to symbol klasy średniej. "Rodzina szydzi, że jesteśmy Carringtony""
20-03-2025, 13:48
Bardzo mądra bohaterka artykułu nie rozmiar się liczy chyba, że chcesz dowalić sąsiadowi
W dupie mam sąsiadów, a poniżej 65 cali już nie zejdę
14-11-2025, 19:36
Nie o polskim rynku, ale może to ogólny trend. Cytat:Physical movie sales, encompassing the DVD, Blu-ray Disc and Ultra HD formats, rose nearly 59% to $84 million from $52.9 million in the same period in 2024. https://www.mediaplaynews.com/alliance-entertainment-explodes-quarterly-profit-to-4-9-million/ |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |