7 godzin(y) temu
ktoś oglądał Odyseję? Zamierzam pójść do IMAX, z powodu filmu powstała mała burza. Oglądałem YT - jeden grubas mówi, że epicko, łyso , że drewno. Nawet wśród smerfów od Camerona nie było tyle dymu
|
Oglądanie filmów w kinie
|
|
7 godzin(y) temu
ktoś oglądał Odyseję? Zamierzam pójść do IMAX, z powodu filmu powstała mała burza. Oglądałem YT - jeden grubas mówi, że epicko, łyso , że drewno. Nawet wśród smerfów od Camerona nie było tyle dymu
Sam sobie odpowiedziałeś, jak w przypadku każdego filmu jednym się podoba a innym nie, nie bardzo rozumiem co mają na celu tego typu pytania. Jak Ci powiem że film ekstra a wyjdziesz rozczarowany to będziesz żądać zwrotu pieniędzy?
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez NWWStation.)
Wybierz i sam oceń, opinie są różne. Sam idę jutro. Jedyne, co doczytałem i dosyć często się powtarza, na IMAX wypada lepiej i to nawet z jakiś takich głupich powodów, że są sceny, gdzie "w zwykłym kinie" czegoś nie widac — ktoś pokazuje na nocne niebo i mówi, że widać konstelacje gwiazd, a tam czarna plama, a na IMAX ją widać. Aha, no i część osób zarzuca, że mało/nie ma scen batalistycznych, więc jeśli to jest powód twojego wyjścia do kina, to lepiej poczytaj więcej na ten temat.
6 godzin(y) temu
5 godzin(y) temu
( 6 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): Sam sobie odpowiedziałeś, jak w przypadku każdego filmu jednym się podoba a innym nie, nie bardzo rozumiem co mają na celu tego typu pytania. Jak Ci powiem że film ekstra a wyjdziesz rozczarowany to będziesz żądać zwrotu pieniędzy?Tak z reguły jest, ale tu jest masa hejtu na ten film z pewnych względów. Więc trochę trudno tak ocenić na podstawie wielu zbyt emocjonalnych recenzji
5 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)Wolfman napisał(a): Tak z reguły jest, ale tu jest masa hejtu na ten film z pewnych względów. Więc trochę trudno tak ocenić na podstawie wielu zbyt emocjonalnych recenzjiJeśli lubisz filmy Nolana to marsz do kina, co tu więcej powiedzieć. A majaki ludzi z problemami natury psychiczno-psychiatrycznej z samym filmem mają niewiele wspólnego. Dość powiedzieć, że jako głównego obrazka przeciwko Lupicie w roli Heleny używali screena ze sceny w której to nawet nie była Helena ale jej siostra. (aktorka zagrała dwie postaci) O tym że przepowiadali klapę a potem wymyślali że Universal sam wykupuje bilety bo wyszedł hit nie wspominając. Jak mówiłem, to nie ma nic wspólnego z poziomem filmu
LG OLED 65" B8
5 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)Mierzwiak napisał(a): w której to nawet nie była Helena ale jej siostra I jaka to różnica, biorąc pod uwagę podstawy problemu?
3 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)Mefisto napisał(a): I jaka to różnica, biorąc pod uwagę podstawy problemu?Jakiego znowu problemu?
LG OLED 65" B8
3 godzin(y) temu
No tak xD Walnąłeś bzdurę i teraz się zaczynasz wić jak wąż. Czego się spodziewałem.
3 godzin(y) temu
Oho, zaczyna się. Stary, mam tylko jedna radę: wyłącz projektor i wyjdź czasem na świeże powietrze, tyle ode mnie.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości |