07-04-2016, 10:35
Dokładnie nie na temat, ale nie pytaj mnie jakim cudem się znalazł tu skoro pisałem gdzie indziej pod tematem Pluton. Nie wiem czemu się tak dzieje, ale czasem i posty znikają.
|
Sugestie odnośnie forum
|
|
07-04-2016, 10:35
Dokładnie nie na temat, ale nie pytaj mnie jakim cudem się znalazł tu skoro pisałem gdzie indziej pod tematem Pluton. Nie wiem czemu się tak dzieje, ale czasem i posty znikają.
Pisałeś tu, pod moim postem, którego przeniosłem do tematu o Plutonie, gdy zauważyłem, ze Kirek podał do niego link, a że odpowiedź tyczyła się wyłącznie tego filmu... Nic się samo nie przenosi i samo z siebie nie znika
07-04-2016, 10:55
Posty znikają czasami, bo dostałem nawet maila od Mateusza. Więc zdarzają się takie akcje.
07-04-2016, 11:15
Ten post to była akurat wyjątkowa sytuacja, bo zniknął podczas przenosin na nowy serwer. O innych znikających postach nic mi nie wiadomo.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
07-04-2016, 11:43
Miałem już tak z innym postem na mojej kolekcji, możliwe , że też miało to miejsce w tym czasie. Zniknęło pytanie jak wklejałem fotki
07-04-2016, 11:46
To był Twój post czy innego użytkownika?
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
07-04-2016, 18:30
innego użytkownika, gdy robiłem korektę mojego postu z fotkami i chciałem mu odpisać, to jego pytanie zniknęło
07-04-2016, 18:44
Być może ktoś sam go usunął. Gdyby to było spowodowane przenosinami na nowy serwer, to byśmy go wyłapali tak jak, to miało miejsce z Twoim postem.
12-04-2016, 12:15
Wybierając funkcję 'Nowe posty' cały czas mam na liście temat 'Suicide Squad(2016) z ostatnim postem Mateusza #34 pomimo, że go przeczytałem już kilkukrotnie .Natomiast licznik dla nowych postów działa prawidłowo i pokazuje '0'.
12-04-2016, 12:16
A teraz?
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |