Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › O stronie i forum
1 2 Dalej »

Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze

Strony (51): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 51 Dalej »

Opcje tematu
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

05-10-2016, 15:33
Czyli nic się nie pomyliłem Smile

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

05-10-2016, 15:37
Jak zawsze. Wink

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

05-10-2016, 15:44
No to chyba co by mogło być , a nie ma, to jakieś nagrody, choćby w postaci tanich filmów na blu z Monoshitu. Za tworzenie dużej ilości tematów o wydań filmów, dobrych recenzji. Cokolwiek, coś co zachęci do polepszania serwisu (dwie osoby to mało). Znając życie, wiem , że nawet najbardziej zagorzały pracownik, za darmo palcem nie ruszy bez motywacji Wink

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,281
Reputacja: 149

05-10-2016, 16:02
(05-10-2016, 15:28)Mateusz napisał(a):  Wtedy byłoby lepiej według Was?

Tak, na tym przykładzie jestem w stanie ogarnąć wszystko bez bólu głowy - ale mówię za siebie jedynie.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

05-10-2016, 16:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2016, 16:59 przez Glaeken.)
(05-10-2016, 15:28)Mateusz napisał(a):  Wybacz Gleaken, że nie spełniamy Twoich oczekiwań, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, że Filmożercy to nie jest jakiś wytwór korporacji, nad którym pracuje sztab ludzi z menedżerami włącznie, a hobbistyczny portal tworzony przez dwie osoby, które zajmują się nim w wolnym czasie. Albo sobie z tego jednak zdajesz sprawe [...] .
Pierwsze zdanie brzmi jak przyznanie się do tego, że nie macie pomysłu na stronę główną albo nie do końca wiecie w jaką stronę chcecie aby szedł portal. Wystarczy, że przejrzycie najpopularniejsze wątki na forum by wiedzieć jakie są oczekiwania ludzi a moje są takie same jak zdecydowanej większości Wink Już kilka osób z forum próbuje wam uświadomić pewną rzecz: nie traćcie czasu na copy-paste a skupcie się na wartości dodanej tego forum/strony (i darujcie sobie komiksy bo to inna bajka - nie wciskajcie ludziom na siłę czegoś co tylko wam się podoba tym bardziej, że to nie jest odpowiednie miejsce).
Funkcje które podałem i opisałem we wcześniejszym poście mają za zadanie wam uświadomić na co zwrócić uwagę, gdzie macie dziury. Równie dobrze może to robić jedna osoba pod warunkiem, że wie co i po co to robi. Jeżeli ma się jasno określony pomysł na stronę to nie trzeba armii ludzi aby go konsekwentnie realizować. Nikt nie każe wam robić wszystkiego na raz jednocześnie i nie macie żadnego ciśnienia zw. z terminami czy wynikami. W końcu - jak sam napisałeś - to portal hobbistyczny.

(05-10-2016, 15:28)Mateusz napisał(a):  [...] bo może nie uwierzysz, ale google analytics mamy podłączone od pierwszego dnia istnienia tego portalu.
Fajnie, że macie ale czy będziecie umieli wyciągać z nich wnioski.

Tak czy inaczej moje uwagi możecie wcisnąć między poślady i zrobicie jak zechcecie.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

05-10-2016, 17:04
W czym przeszkadza copy-paste? Zajmuje tylko chwilę. Gorzej z napisaniem od siebie samego tekstu. Filmożercy póki co to mały serwis z małą liczbą ludzi zarejestrowanych. Więc wszystko się powoli rozwija. Co do komiksów i innych rzeczy niezwiązanych z filmami powinna być na nie dodatkowa zakładka. Z doświadczenia wiem, że kolekcjonerzy gier , filmów, często sięgają i po komiksy. Największe batalie na forum toczą się na tematy o super obcisłych gaciach.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

05-10-2016, 17:19
(05-10-2016, 17:04)wolfman napisał(a):  W czym przeszkadza copy-paste?
Słowo copy jest odpowiedzią na twoje pytanie Wink

(05-10-2016, 17:04)wolfman napisał(a):  Co do komiksów i innych rzeczy niezwiązanych z filmami powinna być na nie dodatkowa zakładka. Z doświadczenia wiem, że kolekcjonerzy gier , filmów, często sięgają i po komiksy. Największe batalie na forum toczą się na tematy o super obcisłych gaciach.
Również interesuje się grami komputerowymi, komiksami, fantastyką etc. ale nie wymagam od filmożerców żeby pisali o grach czy komiksach. Od tego są inne portale. Trudno żeby jeden portal znał się na wszystkim i ogarniał kilka obszernych tematów bo w rezultacie wyjdzie pulpa. Po co sięgać po komiksy czy gry skoro nawet filmowo nie wszystko jest ogarnięte? Wszak to FILMOżercy a nie FILMO-KOMIKSO-GRO-żercy. Jeżeli na forum zaczniemy gadać o gotowaniu czy o książkach to też MUSI być włączone na główną?

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

05-10-2016, 17:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2016, 17:35 przez Mateusz.)
Glaeken, pragnę Cię uświadomić, że są korzyści z umieszczania info o trailerach itd. (co dla Ciebie jest śmieciowym contentem), z czego nie zrezygnujemy - takie wnioski udało nam się akurat wyciągnąć z analyticsa. Odnośnie zarzutów o komiksy. Niestety mają się bardzo dobrze u nas - zechciej spojrzeć na stopkę strony w sekcji Najpopularniejsze wpisy i uprzedzę: NIE, wyświetlenia nie zostały sztucznie nabite, na to nie tracimy czasu jak na rzekome copy-paste. Obecnie nawet w Ikei masz strefę dla głodnych i możesz dobrze zjeść... Z czasem ilość recenzji czy innych artykułów będzie rosła, ale jeśli według Ciebie aktualnie na stronie nie ma żadnych wartościowych wpisów, to masz chyba zupełnie inne wyobrażenie o tym, jak taki portal powinien wyglądać. Może warto spróbować własnych sił w tej dziedzinie?

Szkoda, że zwolennicy są zadowoleni i nie udzielają się w wątku...

(05-10-2016, 16:51)Glaeken napisał(a):  Tak czy inaczej moje uwagi możecie wcisnąć między poślady i zrobicie jak zechcecie.

Nie no lepiej niech zostanie to w tym temacie...

(05-10-2016, 16:02)Mefisto napisał(a):  Tak, na tym przykładzie jestem w stanie ogarnąć wszystko bez bólu głowy - ale mówię za siebie jedynie.

Dzięki wielkie za odpowiedź. Ktoś jeszcze wolałby taki wygląd głównej strony?

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

05-10-2016, 17:38
No i to słowo copy jest i dla Ciebie odpowiedzią. Lepsze taka informacja niż żadna, nie przesiaduję codziennie na 20 serwisach, jeśli jeden będzie gromadził info chociaż w ten sposób to też źle nie jest. Ja rozumiem, że to tak wygląda, a nie jak byś sam chciał. Ale serwis jest raczej tworzony na luzie przez ludzi robiących go w czasie wolnym po pracy. Jestem więc w stanie to zrozumieć, że ma dużo niedociągnięć. Narzekałbym gdyby zbierali opłaty, albo było to ich pracą. W takim wypadku jest tylko jakaś nadzieja , że powoli będzie coraz lepiej.
Co do reszty bajerów nie związanych z filmami , to przecież mało się o tym pisze cokolwiek. Mało komu się chce w ogóle pisać o czymkolwiek związanym z filamami. Może tu jest ten problem, że poprzez to mało się serwis rozwija. Głównie bazuje tu wszystko na naszych kolekcjach, ktoś czasem wrzuci jakiś trailer, rozwinie się od tego dyskusja albo i nie. Czasami się komuś zachce założyć temat z wydaniami filmów. Ale wszystko się kręci wokół naszych kolekcji, promocji i premier filmowych.
Przecież sam możesz też zakładać tematy i rozwijać serwis.
Strona główna serwisu z promocjami komiksów i całej reszty nie związanej z filmami - niech sobie żyje w oddzielnej zakładce Smile

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

05-10-2016, 18:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2016, 18:18 przez Gieferg.)
Cytat:Z tego, co kojarzę to pisałeś kiedyś, że i tak nie zaglądasz na główną, bo nie interesują Cię promocje. Coś się zmieniło?

Nie w tym sensie, że będę się rzucał na filmy "bo promocja!". Interesują mnie takie, które obejmą te nieliczne filmy, które mam na liście zakupowej (ta w chwili obecnej liczy trzy tytuły, z czego jeden jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie), z tym, że niektóre i tak kupię zanim się na nie trafi jakaś promocja. A na główną rzucam okiem niejako "po drodze" na forum.

Cytat:Tak, na tym przykładzie jestem w stanie ogarnąć wszystko bez bólu głowy - ale mówię za siebie jedynie.

Za mnie w sumie też.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Strony (51): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 51 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku