Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Kolekcja Verraxa

Strony (15): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 Dalej »

Opcje tematu
Kolekcja Verraxa
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

19-11-2016, 20:08
Dzięki za fachową ocenę. Za kilka dni zobaczę na własne oczy

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,507
Reputacja: 71

19-11-2016, 22:28
(19-11-2016, 19:02)Verrax napisał(a):  Mam nadzieję że takie dwie fotki wystarczą.

Dzięki za potwierdzenie. Bardzo ciekawa sprawa z zestawem napisów w tej edycji bo poprzednie zawierały te, które są wypisane w j-cardzie.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

13-12-2016, 14:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2016, 17:04 przez Verrax.)
Listopad/Grudzień:

[Obrazek: wzsUmyvl.jpg]

Fargo - Seasons 1&2 - 18€, Amazon.fr. W sumie jedyna rzecz którą wyczaiłem na tegorocznym Black Friday - genialny serial, który już od dawna miałem w planach zakupowych. Jeszcze raz dzięki misfit za pokazanie mi tego wydania, bo znając życie bez tego info zupełnie bym je przegapił. Tongue

[Obrazek: xzqu0k2l.jpg]

[Obrazek: 49dFJDAl.jpg]

[Obrazek: PYK4XGXl.jpg]

[Obrazek: nAe4tgYl.jpg]

[Obrazek: 9u210bJl.jpg]

Kung Fu Panda 3, Most Szpiegów, Pingwiny z Madagaskaru, Mission Impossible: Ghost Protocol, oraz Taksówkarz - 30 zł każdy, Saturn/Media Markt. Prawie całe te zakupy to rezultat bardzo fajnej promocji z której skorzystała większość forumowiczów, czyli "Drugi Blu-Ray za 10 zł" - jedynym wyjątkiem jest Taksówkarz z trochę starszej promki, którego ostatnią sztukę udało mi się wygrzebać z dna kosza w Media Markcie.

[Obrazek: ZbqYNq2l.jpg]

Les Misérables. Nędznicy - Edycja Limitowana - 50 zł, Wada Ukryta - 40 zł, Allegro. Przy Wadzie Ukrytej Paula Thomasa Andersona, cały czas liczyłem że w końcu spadnie cenowo z tych 80-90 zł (jak to dzieje się z większością wydań od Galapagos w amarayu) - tak się jednak nie stało, a film powoli znika z półek sklepowych i nie zanosi się na dostawy. Dzięki kuponowi -20 zł i darmowej wysyłce, udało mi się go jednak zakupić w bardziej ludzkiej cenie na Allegro. Big Grin

A to książeczkowe wydanie BD + CD Nędzników od nieistniejącego już TiMu miałem na oku już od jakiegoś czasu, a podobnie jak edycja kolekcjonerska/limitowana Listy Schindlera nie zostało ono wznowione przez Filmostradę (zamiast tego dostaliśmy tylko i wyłącznie amaraye) - z pomocą przyszła mi więc aukcja, gdzie udało mi się wyhaczyć je trochę taniej niż w mających to jeszcze na magazynach sklepach internetowych. Kilka poglądowych fotek:

[Obrazek: ofl5bVhb.jpg] [Obrazek: Ej5r4gXb.jpg] [Obrazek: tDHhJs8b.jpg] [Obrazek: rrwLXEhb.jpg] [Obrazek: OcreTnPb.jpg] [Obrazek: 9Izyl41b.jpg]

Odpowiedz
Offline laware
Użytkownik
Liczba postów: 153
Reputacja: 3

15-12-2016, 09:06
Super up! Zazdraszczam tego wydania Nędzników. Świetny film zasługuje na świetne wydanie! Smile

Odpowiedz
czuubakka
Niezarejestrowany

15-12-2016, 18:30
Fargo super. Są napisy bo o lektora to nawet nie pytam?

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

15-12-2016, 18:46
Niestety nie, brak w obu sezonach Fargo jakiejkolwiek polskiej wersji językowej. Taki jest już niestety smutny los większości seriali wydawanych na BD. Tongue

Odpowiedz
Offline kryst007
Stały bywalec
Liczba postów: 598
Reputacja: 42

16-12-2016, 06:36
Muszę w końcu zacząć ogladać ten serial "Fargo". Film Coenów uwielbiam, a serial ponoć jest jeszcze lepszy Wink

Odpowiedz
czuubakka
Niezarejestrowany

16-12-2016, 13:49
W szczególności drugi sezon. Rewelacja.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

30-12-2016, 12:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2016, 13:59 przez Verrax.)
Grudzień:

[Obrazek: UbmwoCdl.jpg]

Ghostbusters oraz Zjawa łącznie ~20€, Ghostbusters II - 5€,  Amazon.de. Steele pierwszej części Pogromców Duchów i Zjawy kupiłem łącząc sobie zamówienie z inną, niefilmową rzeczą, używając "polskiej promocji" na niemieckim Amazonie - szczególnie w przypadku Zjawy oznaczało to bardzo fajną cenę. Tongue Druga część Ghostbusters została już zgarnięta praktycznie tylko za koszt wysyłki, dzięki kuponowi dla posiadaczy MasterCarda. Wszystkie steele są genialne wizualnie, a dodatkowo polską wersję językową posiada druga część Ghostbusters (napisy) i Zjawa (lektor + napisy).

[Obrazek: egWbcAml.jpg]

[Obrazek: OPf9mIFl.jpg]

[Obrazek: SWqDqGJl.jpg]

[Obrazek: V0tVr50l.jpg]

[Obrazek: urwMyANl.jpg]

[Obrazek: th251hyl.jpg]

[Obrazek: CQvOQUEl.jpg]

[Obrazek: AHrgM5ql.jpg]

American Beauty, Piękny Umysł, Złap mnie jeśli potrafisz, Cast Away, Bezsenność oraz Rzeka Tajemnic ~3,5€ każdy, Amazon.de. No i jeszcze jeden raz skorzystałem z genialnych promocji na niemieckim Amazonie. Big Grin Wyszło po około 15 złotych za film, więc była to fajna okazja by dodać do kolekcji kilka moich ulubionych tytułów - szczególnie że jak dotąd żaden z nich nie doczekał się wydania w polskiej dystrybucji, i też nie zanosi się na zmianę w tej kwestii. Dodatkowo filmy od Paramountu posiadają tutaj dwustronne okładki, pozwalające ukryć te paskudne ikony z ograniczeniem wiekowym. Niestety WB już tego rozwiązania nie praktykuje.

[Obrazek: qgFHG60l.jpg]

Watchmen: Collector's Edition - 25$ (ale wyszło za darmo) Amazon.com; Obecność - prezent świąteczny. Watchmen to naprawdę bardzo fajne wydanie - 4 dyski w digipacku (3 BD, 1 DVD), oraz świetny komiks w twardej oprawie który w Polsce kosztuje ponad 100 złotych. Nie ominęła mnie co prawda klątwa rozdartych rogów boxu (które są chyba wadą fabryczną?), ale poszedłem za radą preda i od razu napisałem do supportu - zwrócili całą kasę, mimo że oczekiwałem maksymalnie połowy wartości zamówienia! Wydanie mam więc w sumie za darmo, a same uszkodzenia całkiem łatwo idzie naprawić klejem/taśmą. Nie miałem też jak dotąd przyjemności oglądać tego filmu w wersji "Ultimate Cut", więc szykuje się pierwszy seans. A jak kiedyś uda mi się znaleźć gdzieś tanio kinówkę albo wersję reżyserską na BD, to dołączę ją sobie do tego setu w miejsce DVD. I tak już wyparowała stamtąd amerykańska płyta (bo ma region locka, więc mało z niej pożytku), na miejsce polskiego wydania DVD wersji kinowej które miałem jeszcze z dawnej kolekcji.

[Obrazek: vEj518Gb.jpg] [Obrazek: pSupOFeb.jpg] [Obrazek: vA4FfIgb.jpg] [Obrazek: u1T3sBzb.jpg] [Obrazek: UxZmZ99b.jpg] [Obrazek: 8u0WSeQb.jpg]

No a prezentowa Obecność jest w sam raz do kompletu z posiadaną już przeze mnie drugą częścią. Tongue

Odpowiedz
Offline DanSavio
Movie Maniac
Liczba postów: 194
Reputacja: 14

30-12-2016, 14:17
Cześć, jak przyjąłeś do wiadomości fakt, iż "Wada ukryta" jest teraz w empiku za 33 złote?

Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku