27-01-2017, 21:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2017, 21:21 przez meaner.)
Nie chciałeś zamówić Piły z Niemiec? Jest w podobnej cenie ale ma gratisowy plakat + 5 fotosów.
Cena za Blade 3 fajna. Szkoda, że nie ma planów aby wydać 1 część.
Po co Ci ta bluza? Chyba nie będziesz w niej chodził.
PS. Jak możesz to dawaj mniejsze fotki.
"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Jako nie fan street fightera będę w niej chodził do jakiejś brudniejszej roboty koło domu.
Te plakaty to ścierwo, na zgięciach farba odpada. Wstyd to powiesić. Blade 2 kosztował tyle samo, wysłałem do Polski przez pomyłkę.
Do mnie właśnie ten steel dotarł w tym tygodniu i wg. mnie o wiele lepiej wygląda niż ten Zavvi. Z tym plakatem to przesada. U mnie nic takiego nie ma. Ale fakt faktem to, że te "plakaciki" nie nadają się na wieszanie. Ale za to jest to miła niespodzianka jako gratis.
Co do Blade to wiem, że był w promocji i to zaraz po premierze. Dałem 4funty więcej w dniu premiery ale i tak nie żałuję.
"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Jedynkę Blade wydali tylko w Japonii i na EU wyjebka?
Słyszałeś coś o steelach pozostałych z Piłą, Conan niszczyciel , Red Sonia, Ruroni Kenshin 1, Beverly hills 2,3, Robocop 2, Hellboy 2 (bo jedynkę to już dwa razy wydano)
Prawa i tylko prawa do dystrybucji w tym przeszkadzają. Już pisałem to nieraz.
Dystrybucja w UK:
Blade - Warner
Blade 2 - EIV (Entertainment in Video)
Blade Trinity - EIV (Entertainment in Video)
Gdyby 1 część należała do EIV to mielibyśmy trzeci steelbook albo trylogię w jednym pudełku. A tak to czekamy aż Warner się zlituje i go wyda.
Co do innych filmów to nie mam pojęcia o nowych wydaniach. Ale wg.mnie to na dalsze części Piły raczej nie ma co myśleć. Wątpię by się ukazały. Może i dobrze bo czym dalej w las to filmy coraz gorsze.
Hellboya 2 wydali w steelu - UK, Niemcy Francja
Robocop 2 - w Niemczech można dostać trylogię w jednym steelu
Ruroni Kenshi - UK (obecnie dużo kosztuje ale można szukać filmu z drugiej ręki)
Conan Niszczyciel - Francja (dostępny wraz z pierwszą częścią)