Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dystrybutorzy
« Wstecz 1 2

Imperial

Strony (16): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 16 Dalej »

Opcje tematu
Imperial
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

18-07-2018, 15:51
Wiesz kolega powyżej się odniósł do 4k i ja do tego piłem, a te coraz częściej mają polską wersję, a nie są u nas wydawane, a jak są to kosztuje mnie mniej zakup steelbook`a z przesyłką zza granicy. Nie ja jeden kupuję za granicą, robi to coraz więcej ludzi, a ten portal wręcz napędza zakupy zagraniczne, co chwilę promocję. Więc i tak to w Polsce runie.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,015
Reputacja: 127

14-09-2018, 10:19
MediaMarkt się przeprosił z Imperialem. Właśnie pojawiły się wszystkie nowości z ostatnich tygodni.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 962
Reputacja: 37

14-09-2018, 15:18
Nie przeprosil. Niektore Media markty zamowily jest z music netu w skromnych ilosciach.

Odpowiedz
Offline Ferrum
Stały bywalec
Liczba postów: 339
Reputacja: 15

09-02-2019, 13:10
http://novamnm.com/product/blu-ray-annihilation/1631/?cate_no=130&display_group=1

Nie jestem pewien, czy to jest właściwy wątek w tym kontekście, ale zastanawia mnie trochę, czy Imperial zechce wydać w nieodległej przyszłości Anihilację pana Garlanda na DVD i Blu-ray? Według niniejszego opisu koreańskie wydanie BD (wspólne z Niemcami, Francją i Skandynawią) ma zawierać polskiego lektora i napisy, więc teraz kwestia, jak nasz dystrybutor podejdzie do dalszej promocji jednej z lepszych zeszłorocznych pełnometrażówek realizowanych dla Netflixa...

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,479
Reputacja: 218

09-02-2019, 13:31
Bardzo możliwe, że ta zapowiedź dotyczy polskiego wydania: http://filmozercy.com/filmoskop/edition/2206549

Odpowiedz
Offline Maras
Stały bywalec
Liczba postów: 296
Reputacja: 19

12-03-2019, 13:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2019, 13:38 przez Maras.)
dzwoniłem dzisiaj do Imperiala zapytać kiedy będzie dostępny Szeregowiec Ryan 4K gdyż już od dłuższego czasu czekam na dostępność tego filmu i dowiedziałem się że ten film nie będzie miał już żadnego wznowienia wydania :O to zostaje tylko Filmarena.cz

Odpowiedz
Online Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,095
Reputacja: 35

12-03-2019, 16:39
To jest ciekawe podejście do biznesu - towar się wyprzedaje, klienci chcą kupować, a dystrybutor nie chce udostępniać - Polska Smile

Odpowiedz
Offline gumbas
Użytkownik
Liczba postów: 235
Reputacja: 11

18-03-2019, 15:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2019, 15:57 przez gumbas.)
(12-03-2019, 13:35)Maras napisał(a):  dzwoniłem dzisiaj do Imperiala zapytać kiedy będzie dostępny Szeregowiec Ryan 4K gdyż już od dłuższego czasu czekam na dostępność tego filmu i dowiedziałem się że ten film nie będzie miał już żadnego wznowienia wydania :O to zostaje tylko Filmarena.cz

Na Livro udało mi sie kupić wczoraj szeregowca 4K-mieli za 119 zł
ale chyba już koniec,bo wycofali oferte
jest jeszcze u rumunów za 85 zł z lektorem i napisami PL,ale tam dhl przesyłka wychodzi 55 zł

https://carturesti.ro/film/salvati-soldatul-ryan-4k-ultra-hd-blu-ray-disc-saving-private-ryan-75269233

Odpowiedz
Offline kryst007
Stały bywalec
Liczba postów: 598
Reputacja: 42

22-03-2019, 18:33
Dzisiaj jestem w MM, a tam... koszyk pełen filmów Foxa na blu i to cena 23 zł. Były tam nawet takie niemowlaki na rynku jak "Trzy billboardy...". Czyżby był to efekt przejęcia Foxa przez Disneya i powoli pozbywają się swoich towarów, wiedząc że Galapagos przejmie od nich pałeczkę?

Na swoim blogu na FB - "Światła, Kamera, Akcja" już co nieco podzieliłem się tymi poglądami:
Cytat:Ten post będzie bardziej dla ludzi w temacie wydawania kina na nośnikach cyfrowych.

Przebywając dzisiaj w gdańskim Media Markcie natrafiam na pewną niespodziankę, a mianowicie koszyk pełen filmów z wytwórni Foxa na niebieskich krążkach w cenie 23 zł za sztukę. Znajdują się w nim nie tyle co klasyki pokroju "Pattona" czy "Obcego", ale też takie nowości jak "Trzy Billboardy za Ebbing, Missouri". W skrócie - jest z czego korzystać.

Nie wiem, czy Imperial zamierza pójść śladem Filmostrady, sprzedającej Blu-ray'e Universala za 25 zł w MM czy Saturnie, a może po prostu to wyraźne pokłosie zakupu studia przez Disneya i zarazem zwiastun, że Galapagos (reprezenant uszatej myszy na polskim rynku nośników) za nie długo przejmie pieczę nad wydawaniem dorobku Foxa na nośnikach. Przypominam, że 4,5 roku temu gdy Galapagos przejmowało schedę Disneya po CDProject, to Ci też pozbywali się swojego nakładu za zaniżoną cenę.

Jeszcze dzisiaj zapytałem się odnośnie tego na facebook'owym profilu tego dystrybutora o nazwie Moje Filmy na DVD i Blu-ray i w odpowiedzi dostałem stwierdzenie, że w tej chwili jest za wcześnie by potwierdzić czy zostaną przedstawicielem Foxa na polskim rynku. Nawet jeśli wraz z dostaniem się lisa pod pazury myszy, Galapagos przejmie swoje zadanie od Imperiala to raczej wątpie czy w samej jakości wydań się cokolwiek zmieni - po prostu zmiana loga dystrybutora na tyle okładki i być może przerzutka z digibooków (opakowań książkowych) na amaraye (pospolite plastikowe pudełka) z racji tego, że w Galapagosie jakoś się w ten pierwszy rodzaj opakowań nie angażują. Podejrzewam też, że już nie będzie takiej samej dbałości o klasykę pokroju "Francuskiego łącznika", "Wszystko o Ewie" czy "M*A*S*H" - decyzja przy tym stanowisku należy jednak zapewne do samego Disneya.

Mogę się co prawda w paru kwestiach mylić. Znajdą się być może tutaj jacyś inni kolekcjonerzy bardziej ogarnięci w temacie wydawania DVD, którzy grzecznie mnie poprawią. Tak czy siak - korzystajmy z okazji na tyle ile zawartość konta nam pozwoli, bo jeśli mam rację to przez dłuższy czas może nie być z cenami za serię "Aliena" czy "X-menów" tak różowo.

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,811
Reputacja: 141

23-03-2019, 11:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2019, 11:51 przez pred895.)
Jeśli chodzi o Gdańsk to w którym media ta promocja :Galeria Bałtycka, Grunwaldzka, czy może na Matarni?? Jest może Whiplash w tej promocji??

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Strony (16): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 16 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku