Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 201 202 203 204 205 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#2,021
23-03-2019, 13:25
(23-03-2019, 12:51)czarodziejmarx napisał(a):  Dzieki za cynk, spatroluje manufakture dzisiaj moze tez
Daj znać co tam jest bo już nie chciało mi się tracić czasu na zwiedzanie innych media marktów. Przypomniało mi się jeszcze, że są dwie części więźnia labiryntu w tej cenie po 20-22. Z pozycji 4K tylko nowy początek ale aż 90 zł ze steelów pasażerowie za 60

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Maras
Stały bywalec
Liczba postów: 295
Reputacja: 19

#2,022
23-03-2019, 13:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2019, 13:49 przez Maras.)
we Wrocławiu (Galeria Dominikańska) też jest trochę przecenionych

[Obrazek: mKbuGtRK_t.jpg]

Odpowiedz
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194
Reputacja: 8

#2,023
23-03-2019, 14:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2019, 14:07 przez j.jacek.)
Warszawa melduje też promocję Smile .MM Głębocka filmy po 22.99 zł,MM Marki już po 24.99 zł.Pół na pół jeśli chodzi o oryginalne folie.
Z tytułów dostępnych to : "Lincoln","Pomiędzy nami góry","Król rozrywki","Pojutrze","Morgan","Zaginiona dziewczyna",Tora,Tora,Tora","Mężczyźni wolą blondynki",Cała seria "Obcego"(tylko MM Marki "Obcy-Przymierze",sporo X-menów (w tym "Logan") dwie pierwsze części "Więzień Labiryntu" plus te tytuły co podał Lukee. Dodatkowo jeszcze z 10 tytułów,których niestety nie pamiętam.
Brak niestety "Trzy billboardy" jak ktoś trafi w Warszawie to proszę o info,niby też w promocji.

Odpowiedz
Offline ifeelveryblah
Stały bywalec
Liczba postów: 315
Reputacja: 2

#2,024
23-03-2019, 17:52
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri w piątek o 17 na Targówku były jeszcze 2 sztuki. Ja nie kupiłem bo jak dla mnie film na raz, a byłem w kinie. Co ciekawego jest w Markach? Bo poluje na Nostalgię Anioła, może jest? Smile Na Targówku udało mi się upolować Jaja w Tropikach. Obcy Przymierze też był.

Odpowiedz
Offline DaveM
Użytkownik
Liczba postów: 98
Reputacja: 15

#2,025
23-03-2019, 17:58
Wrocław, Magnolia, jest promocja, po 22,90zł, min Trzy Billboardy, została jedna sztuka, ja kupiłem drugą Smile trochę Logana, jest Most Szpiegów - parę sztuk, dużo X-Men'ów, Szklanych Pułapek, Obcego, trochę Pomiędzy Nami Góry, jedna sztuka Wszystko o Ewie i coś tam jeszcze w mniejszych ilościach

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

#2,026
23-03-2019, 19:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2019, 19:52 przez Verrax.)
[Obrazek: sSiVGO5l.jpg]

Jak coś to potwierdzam obecność promki w Galerii Krakowskiej - myślę że śmiało można już ją traktować jako ogólnopolską. Big Grin Tytułów sporo, zarówno starych jak i nowych, nie powinno być większych problemów z dostaniem tego co rzucili (np. takich Loganów czy Billboardów było od cholery, zarówno w koszu jak i na półkach).

Szukałem czy może nie panoszy się gdzieś tam jeszcze Kształt Wody w takiej samej cenie, ale z tego co widzę to ten tytuł nigdy nie był w ogóle w ofercie MM (przynajmniej nie w wydaniu na BD).

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

#2,027
23-03-2019, 20:25
W Galerii Łódzkiej tak się rzucili, że 2h temu już nie było Logana. Sad Musiałem dymać do Manufaktury truchtem, ale promocja rzeczywiście fajna.

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Kapitan_kusiak
upierdliwiec
Liczba postów: 528

#2,028
26-03-2019, 10:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2019, 10:12 przez Kapitan_kusiak.)
(23-03-2019, 14:06)j.jacek napisał(a):  Warszawa melduje też promocję Smile .MM Głębocka filmy po 22.99 zł,MM Marki już po 24.99 zł.Pół na pół jeśli chodzi o oryginalne folie.
Z tytułów dostępnych to : "Lincoln","Pomiędzy nami góry","Król rozrywki","Pojutrze","Morgan","Zaginiona dziewczyna",Tora,Tora,Tora","Mężczyźni wolą blondynki",Cała seria "Obcego"(tylko MM Marki "Obcy-Przymierze",sporo X-menów (w tym "Logan") dwie pierwsze części "Więzień Labiryntu" plus te tytuły co podał Lukee. Dodatkowo jeszcze z 10 tytułów,których niestety nie pamiętam.
Brak niestety "Trzy billboardy" jak ktoś trafi w Warszawie to proszę o info,niby też w promocji.

Jeżeli nie dostałeś "Trzy bilboardy..." na Targówku to w Arkadii było 5-6 sztuk w dolnej warstwie filmów w koszu.

A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
Odpowiedz
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194

#2,029
26-03-2019, 10:31
Dzięki za info,udało mi się wczoraj kupić w "Złotych tarasach" ostatnią sztukę,"Obcy Przymierze "też był jeden,reszta tytułów "pod korek"

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#2,030
26-03-2019, 10:43
(23-03-2019, 20:25)Juby napisał(a):  W Galerii Łódzkiej tak się rzucili, że 2h temu już nie było Logana. Musiałem dymać do Manufaktury truchtem, ale promocja rzeczywiście fajna.
Janusze już na OLX powystawiali bilbordy, logany itp po 40 zł ... Polska to jednak super kraj ... Ja byłem wczoraj w MM w Porcie Łódź ale tam pusty kosz i totalne resztki. Kupiłem Bunt Lykanów z Underworlda za 19,47 a tak to nic godnego uwagi. Był ktoś może w MM w M1 w Łodzi?

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 201 202 203 204 205 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku