Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze

Strony (124): « Wstecz 1 ... 32 33 34 35 36 ... 124 Dalej »

Opcje tematu
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

22-03-2020, 14:37
Musieli to na dniach zrobić, bo jeszcze w ubiegłą niedzielę miałem wysłany film, w piątek kurier DPD go dostarczył. No nic, trochę kasy zostanie w portfelu na zakupy w późniejszym czasie Wink

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

23-03-2020, 20:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2020, 20:12 przez Glaeken.)
Na francuskim amazonie wszystkie filmy które miałem w koszyku od dziś nagle są niedostępne. Z pewnością jest to działanie celowe bo nawet przedremierowy steel Gladiatora w 4K jest nie do zamówienia.

Podejrzewam, że reszta europejskich amazonów na dniach może zrobić to samo.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline paniron
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,038
Reputacja: 81

23-03-2020, 20:47
Amazon skupia się teraz na produktach "bardziej potrzebnych" w związku z virusem. Reszta schodzi na dalszy plan. Ja nawet mając wykupiony prime muszę czekać kilka dni/tygodni na przesyłkę...

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

23-03-2020, 22:38
Ok, można poczekać, ale w USA w ogóle nie można zamówić Confused

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,475
Reputacja: 218

28-03-2020, 12:00
(28-03-2020, 11:19)laware napisał(a):  To my - Us 4K za 9,99GBP
Podobno na płycie 4k pl wersja.
ttps://www.amazon.co.uk/Us-Ultra-Blu-ray-Region-Free/dp/B07PDT1MC5/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=us+4k&qid=1585390711&sr=8-1
W filmoskopie mamy potwierdzenie PL więc słowo podobno jest zbędne Smile
http://filmozercy.com/filmoskop/edition/2982400

Odpowiedz
Offline laware
Użytkownik
Liczba postów: 153
Reputacja: 3

30-03-2020, 15:53
(28-03-2020, 12:00)Kirek napisał(a):  
(28-03-2020, 11:19)laware napisał(a):  To my - Us 4K za 9,99GBP
Podobno na płycie 4k pl wersja.
ttps://www.amazon.co.uk/Us-Ultra-Blu-ray-Region-Free/dp/B07PDT1MC5/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=us+4k&qid=1585390711&sr=8-1
W filmoskopie mamy potwierdzenie PL więc słowo podobno jest zbędne Smile
http://filmozercy.com/filmoskop/edition/2982400

Dziękuję za info! Właśnie szukałem tej informacji w FS i wyszukiwarka nie znajdowała mi tego filmu :/

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

03-04-2020, 13:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2020, 13:30 przez Glaeken.)
Na amazon.co.uk coraz częściej nie da się zamówić niektórych produktów (w moim przypadku dwie rożne książki typu making of...) mimo iż są na stanie - na etapie wybierania adresu podczas zamówienia system prosi o inny adres wysyłki bo nie da się wysłać do Polski (mimo iż normalnie jak najbardziej się da!). Kontakt z obsługą klienta wyjaśnił sprawę: jest to spowodowane tym, że niektóre towary są na stanie w magazynach z których nie wolno wysyłać towarów ze względu na obowiązujące restrykcje. Tego nie widać z poziomu klienta niestety.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec
Liczba postów: 412
Reputacja: 27

03-04-2020, 14:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2020, 14:35 przez CivilWar.)
(03-04-2020, 13:25)Glaeken napisał(a):  Na amazon.co.uk coraz częściej nie da się zamówić niektórych produktów (w moim przypadku dwie rożne książki typu making of...) mimo iż są na stanie - na etapie wybierania adresu podczas zamówienia system prosi o inny adres wysyłki bo nie da się wysłać do Polski (mimo iż normalnie jak najbardziej się da!). Kontakt z obsługą klienta wyjaśnił sprawę: jest to spowodowane tym, że niektóre towary są na stanie w magazynach z których nie wolno wysyłać towarów ze względu na obowiązujące restrykcje. Tego nie widać z poziomu klienta niestety.

Dokładnie to samo chcę od wczoraj zrobić i kupić "The Art of Game of Thrones Hardcover" - bo cena jest bardzo atrakcyjna. W takim razie powinni po prostu nie wystawiać na sprzedaż tych przedmiotów, których nie mogą wysłać, bo mają w magazynach, z których korzystać nie mogą.
Też właśnie piszę z obsługą poprzez chat.

Czyli niestety już sobie nie zamówimy Undecided

Odpowiedz
Niedostępny Dziel
Posting Freak
Liczba postów: 1,090
Reputacja: 38

03-04-2020, 17:11
Na Zavvi do 5.04 działa kod 20ZAVVI100 na 20£ zniżki przy zakupach za 100£. Jedynak nie wszystkie filmy się kwalifikują trzeba sprawdzać. Natomiast po wpisaniu kodu ACFREE pisze o darmowej dostawie ale przy realizacji zamówienia wychodzi 2£ za wysyłkę. Zawsze jednak to coś taniej Wink

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

03-04-2020, 18:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2020, 18:18 przez Glaeken.)
(03-04-2020, 14:26)CivilWar napisał(a):  Dokładnie to samo chcę od wczoraj zrobić i kupić "The Art of Game of Thrones Hardcover" - bo cena jest bardzo atrakcyjna. .
Cena jest zajebista i dokładnie tę książkę próbuję zamówić już drugi dzień.
(03-04-2020, 14:26)CivilWar napisał(a):  W takim razie powinni po prostu nie wystawiać na sprzedaż tych przedmiotów, których nie mogą wysłać, bo mają w magazynach, z których korzystać nie mogą..
Są w stanie zablokować wysyłkę produktu tylko na poziomie wybierania adresu do wysyłki. A to dlatego, że niektórzy klienci mogą zamawiać a niektórzy nie: jeżeli produkt jest na magazynie we Francji i zamówisz go na adres we Francji to problemu być nie powinno. Ale jeżeli produkt jest w magazynie we Włoszech a ty zamawiasz do PL to dupa blada.
(03-04-2020, 14:26)CivilWar napisał(a):  Też właśnie piszę z obsługą poprzez chat.
Powodzenia. Ja od wczoraj wieczora przegadałem temat z kilkoma konsultantami aż w końcu natrafiłem na kumatą babkę która wytłumaczyła mi, że wszystko zależy od magazynu w którym znajduje się produkt (a tego my jako klienci nie widzimy). Jedyną radę którą otrzymałem to prośba o codzienne sprawdzenie sytuacji produktu.
Daj znać jak ci pójdzie... może uda ci się jakoś to obejść.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Strony (124): « Wstecz 1 ... 32 33 34 35 36 ... 124 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku