21-01-2020, 21:02
No to Ciekawe bo temu chłopaczkowi zadziałało miał na auto płyty czytało z atmosem a pliki atmos jako lpcm, po przestawieniu na bitstream w obu przypadkach już jest atmos.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW

W sobotę oglądałem film z napisami z pendriva, wszystko było ok. Od niedzieli do dzisiaj odtwarzacz był nie włączany i dzisiaj włączyłem film i napisy nie pokazały się od początku, dopiero po chwili. Włączyłem drugi film, napisy szły elegancko. Po obejrzeniu filmu, chciałem obejrzeć drugi i...koniec, Oppo przestał odczytywać plik z napisami. Sprawdzałem na wszystkich 3 wejściach i wszędzie jest tak samo, czyli w menu filmu jest "Inne" ale Oppo ich nie odtwarza. Ma ktoś może pomysł jak to naprawić lub spotkał się już z takim felerem?
) wiem- włączyłem film "Upadek", wydanie włoskie i na nim napisy nie były wyświetlane, mimo że w menu napisów płyty pojawiło się "Inne". Czas jest ok, pendrive ok, wziąłem nawet drugi ale było to samo. Miałem pecha, bo sprawdziłem film, który był obok, "Romulus i Remus: Pierwszy król" (wydanie niemieckie) i było dokładnie to samo ale z tą różnicą, że tu napisy przez chwilę się pojawiły w 2-3 dialogach i przestały się wyświetlać. Obudziłem się po 3- ej nad ranem
, a że nie dawało mi to spokoju, zacząłem próbować z innymi filmami i okazało się, że na innych wszystko jest ok. Sprawdziłem 17 lub 18 filmów i wszystko gra. Chyba miałem pecha z napisami i tak jak pisałeś, pewnie są jakieś błędy w plikach do tych dwóch filmów. Pobiorę po południu inne i dam znać czy wszystko ok. Dzięki za odzew