04-07-2020, 15:15
W google możesz praktycznie wszystko, bo jeśli używasz jakiejś PL poczty to nie ma dla ciebie ratunku.
|
Sugestie odnośnie forum
|
|
04-07-2020, 15:15
W google możesz praktycznie wszystko, bo jeśli używasz jakiejś PL poczty to nie ma dla ciebie ratunku.
09-07-2020, 03:34
Czy potrzebny jest ten folder "usunięte" na prywatne wiadomości? Ciągle mam zawaloną skrzynkę, a usuwać muszę wszystko po dwa razy bo najpierw się przenosi do usuniętych...
09-07-2020, 07:55
(09-07-2020, 03:34)Gieferg napisał(a): Czy potrzebny jest ten folder "usunięte" na prywatne wiadomości? Jedyne, co mogę zrobić, to zwiększyć Ci pojemność skrzynki.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
10-07-2020, 14:16
Najczęściej na forum pisuję: koledzy to, koledzy tamto. A czy logują się u nas panie? Rad byłbym poznać.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
10-07-2020, 14:32
Kojarzę jedną i od dawna jej tu nie widziałem.
10-07-2020, 15:44
Kojarzę dwie - jedna chyba przeszła na emeryturę, bo swego czasu wyprzedawała kolekcję (ach ta miłość!), a druga sam już nie wiem.
(10-07-2020, 14:16)Daras napisał(a): Najczęściej na forum pisuję: koledzy to, koledzy tamto. A czy logują się u nas panie? Rad byłbym poznać.Szukasz przyszłej żony? ![]() Jedną panią kolekcjonerkę poznałem na żywo przy okazji sprzedaży filmu Cobra ale czy uczęszcza na forum to nie wiem. Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX
15-07-2020, 10:49
Wielokrotnie na Forum spotykamy się z sytuacją, gdy cały poprzedzający post jest cytowany w kolejnym. Niestety, nie bez winy jest tu "silnik" forum. Gdy klikniemy na przycisk "Odpowiedz" pod postem Forumowicza, któremu chcemy odpowiedzieć, to z automatu cały jego post jest cytowany i wklejany do naszego. Nowi użytkownicy tak to pozostawiają i skutki mamy takie jak widać. Nie wiem dlaczego nie usuwają tego zacytowanego postu, ale jak by nie patrzeć, ten post nie powininien być tak w całości i z automatu wklejany, bo to zwyczajnie nie ma sensu. Jeżeli już konieczne jest odniesienie się jakoś to Foruowicza, któremu odpowiadamy, to wystarczyło by dodawać automatycznie: @<Nazwa_użytkownika> Pełne, automatyczne cytowanie postu jest jak dla mnie pozbawione sensu. Jak potrzebny jest cytat, to i tak użyje się przycisku "cytuj".
niespotykanie spokojny człowiek
15-07-2020, 12:32
Popieram.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |