18-08-2020, 14:29
Gwarantuję Ci, że każdy z tych filmów z pl wersją znajdziesz też w UK, Włochy, Niemcy, Francja, Hiszpania lub w najgorszym razie u Czechów.
|
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze
|
|
18-08-2020, 14:29
Gwarantuję Ci, że każdy z tych filmów z pl wersją znajdziesz też w UK, Włochy, Niemcy, Francja, Hiszpania lub w najgorszym razie u Czechów.
18-08-2020, 19:09
Coś obiło mi się o uszy, że wiele sklepów brytyjskich z okazji koronawirusa zrezygnowało z wysyłki do Indii, więc może w odwrotnym kierunku jest podobnie.
24-08-2020, 15:05
Dostał ktoś z Was z Amazona.it filmy z połamanymi zawiasami skrzydeł z płytami w środku (boxy z 3 płytami)? Kupiłem 3xNolan 4K i Dunkierka i Interstellar mają złamane zawiaski. Napisałem do nich i czekam na reakcję. Mam nadzieję, że nie każą odsyłać, wolałbym jakąś obniżkę ceny, ale z drugiej strony widzę, że w naszym wspaniałym kraju ciężko będzie dokupić boxy 4K na 3 płyty... Ktoś? Coś?
24-08-2020, 15:16
Z pudełkiem nie będziesz miał problemu,są dostępne na Allegro po 3/4 zł na jedną płytę z zawiasami ,wystarczy przełożyć. Za uszkodzone pudełko (częściowo połamane ) Amazon it zwrócił mi całą kasę za film,może tylko dla tego że nie mieli go u siebie na magazynie tylko musieli by go brać z innego źródła.
24-08-2020, 16:00
Prawdopodobnie wyślą Ci nowy film a ten nie będziesz musiał odsyłać. Ja ostatnio miałem taką sytuację na włoskim amazonie, że dostałem steelbook zafoliowany, ale bez j-card. Napisałem im o tym i ku mojemu zdziwieniu wysłali mi nowy, a tamten mogłem sobie zatrzymać albo zutylizować
24-08-2020, 17:45
Heh, dostałem już odpowiedź. Ponieważ zestawu nie sprzedawał Amazon tylko jakiś sklepik, to nie mają jak bawić się w zwroty ani nie przyślą kolejnego zestawu ale oddadzą całą kasę za produkt. Cytując wieszcza z MediaMarkt - a ja na to jak na lato. 2 komplety opakowań na 3 UHD wyjdzie 10 ziko (pudełko 1BD plus wkładka na 2xBD) po kreatywnym wykorzystaniu smarta na alle. Tak czy siak - wyszedł zestaw 3 filmów w 4K za dyszkę. Nie narzekam
24-08-2020, 18:02
(24-08-2020, 17:08)Pablosss napisał(a):(23-08-2020, 10:27)Dziel napisał(a): Na włoskim amazonie jest dostępny preorder na The Alfred Hitchcock Classics Collection 4K za 28€Już po?czy coś złe patrzę? Pomyłka cenowa. Ciekawe czy nam anulują
27-08-2020, 18:27
Przed chwilą dostałem takiego maila z Zavvi. Fajnie ![]() Thank you for your order of Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back - Zavvi Exclusive 4K Ultra HD Steelbook (3 Disc Edition includes Blu-ray). As you may or may not be aware there have been some reports of identical scuff marks across the front of the steelbook itself, underneath the shrink wrap. As this damage clearly happened before the stock reached us we have had to wait for the relevant parties to investigate and agree on the best way to resolve this for all customers. The decision has been made to send out replacement steelbook cases to every customer and replace all units bought. This is to replace any potentially damaged cases only as the discs are not faulty. As these will need to be manufactured we expect the replacements to be delivered to us and despatched to you during October. Apologies for any inconvenience this may have caused you. If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help. Kind regards, zavvi Customer Service Team
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
27-08-2020, 18:50
Ja również to dostałem. Oby ten pusty steelbook przyszedł bez uszkodzeń, bo wtedy będą musieli wysłać zamiennik zamiennika
27-08-2020, 19:08
Jakby Ci przyszedł znowu uszkodzony, a ja dostanę dobry, to możemy się dogadać
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości |