Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Koszulki filmowe

Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 Dalej »

Opcje tematu
Koszulki filmowe
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

10-06-2021, 08:01
(10-06-2021, 05:56)Glaeken napisał(a):  Ta koszulka z odyseją jest super choć drogawa. Sklep Medicine ma też serie koszulek filmowych. Ostatnio sobie kupiłem Cyberdyne Smile

https://img.wearmedicine.com/i/855x1290/RW19-TSM452_99X_F1.jpg?v=1564475793

Też ją mam Smile Znalazłem pod choinką w 2019 roku.

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Grześ58
Get to the chopper!
Liczba postów: 175
Reputacja: 4

12-06-2021, 11:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2021, 11:19 przez Grześ58.)
(09-06-2021, 22:20)Krzych2k napisał(a):  Skąd te cuda z Arnim i Slyem?

Jeśli pytasz o moją koszulkę to z Allegro. Nie jest to oficjalna koszulka, a zwykły nadruk oferowany przez sprzedawców. Przez przypadek zobaczyłem zdjęcie Arniego w takiej koszulce i okazało się, że na Allegro sprzedają takie nadruki. Nie wiem nawet czy taki wzór można gdzieś oficjalnie dostać.
A jeśli chodzi o oficjalną koszulkę Rambo, o której wspominałem (zdjęcie poniżej), to zakupiłem ją w house za śmieszne pieniądze

[Obrazek: VQVW.jpg]

Every champion was once a contender who refused to give up
Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

13-06-2021, 16:30
(10-06-2021, 07:38)fire_caves napisał(a):  Dlatego trzeba szukać promocji.
Bodaj w reserved swego czasu kupiłem Jaws i Back to the future po 29,99 każda. Po paru miechach zawędrowałem na konwent Pyrkon w Poznaniu i naliczyłem z kilkanaście osób w tych samych koszulkach Big Grin
Wydaje mi się, że na naszym rynku brakuje porządnych, licencjonowanych nerdowsko-filmowych koszulek.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

13-06-2021, 18:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2021, 18:32 przez Gieferg.)
Dlatego robisz na zamówienie, drukujesz co chcesz i raczej nie spotkasz potem nikogo innego w koszulce z Robot Jox albo Death Machine Tongue

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

14-06-2021, 08:37
(12-06-2021, 11:19)Grześ58 napisał(a):  A jeśli chodzi o oficjalną koszulkę Rambo, o której wspominałem (zdjęcie poniżej), to zakupiłem ją w house za śmieszne pieniądze

[Obrazek: VQVW.jpg]

Mam identyczną z Reserved też kupioną gdzieś w 2015 roku (biały nadruk jest wypukły), ale chodzę w niej już tylko na biegi / siłownię, bo po pierwszym praniu, góra dwóch, szwy się przekręciły i obecnie nadruk na froncie jest zdeformowany (im niżej tym bardziej ucieka w bok). Także z jednej strony fajny T-shirt i kilkukrotnie pytano mnie, gdzie można taką kupić (w tym obce osoby chociażby właśnie na siłowni), ale ze swojej strony odradzam, albo polecam uważać przy praniu.

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

14-06-2021, 08:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2021, 08:57 przez Gieferg.)
Z tymi robionymi na zamówienie też trzeba uważać przy praniu. Dwie mi sie już w ten sposób straciły, jedna (DM) została unicestwiona w trybie natychmiastowym, druga (T2) ucierpiała tak, że potem każde kolejne pranie, nawet delikatne, pogarszało jej stan i dzisiaj już ledwo co na niej widać). Trzecia, która trafiła do tego samego prania jakoś przetrwała, choć wygląda teraz na bardziej zjechaną, ale wciąż nadaje się do użytku.
Pozostałe noszę nawet 4-5 lat i wciąż się trzymają.

Odpowiedz
Offline djgromo
Go BIG or go home
Liczba postów: 754
Reputacja: 25

14-06-2021, 13:18
A jaką formę nadruku polecacie jako najbardziej trwałą? Co wpisujecie np. w allegro żeby wyszukać ogłoszenie z nadrukami na zamówienie w dobrej jakości?

LG OLED 55 C6, Sony X700, Denon X1300W, Jamo S809, S81, S801, S8 ATM, S803, Xbox Series X, Playstation 5
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

14-06-2021, 14:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2021, 14:28 przez Gieferg.)
Nie szukam na allegro, zamawiam w jednej i tej samej firmie od pięciu lat i nie mam pojęcia jaka to forma nadruku, grunt, że jest ładnie.
Ale są problematyczni pod różnymi innymi względami (tak co drugie zamówienie im się udaje bez komplikacji zrobić, przy czym at the end of the day zawsze jest ok, ale po drodze można się nieźle sfrustrować) więc z czystym sumieniem nie mogę polecić. Nie chce mi się próbować gdzie indziej, bo jak raz spróbowałem (za propozycją w tym temacie) to wyszła ogólnie mówiąc lipa.

Odpowiedz
Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,619
Reputacja: 117

14-06-2021, 14:33
Ja nie zamawiałem koszulki od bardzo dawna, ale takie "z neta" to dobrej jakości koszulka była z Gildana. Niestety nic więcej nie wiem jaki to konkretnie model ani nic w tym sensie. Zamówiłem onegdaj po promocji z EMP (bo na codzień to ceny mają z kosmosu) dwie. Jedna była właśnie Gildan i o ile nadruk się sprał po X praniach, o tyle sama koszulka trzyma fason do dziś - nie skurczyła się i nie skręciła. Druga skurczyła się niczym f*ut podczas kąpieli w Bałtyku, ale nadruk nadal trzyma. Niestety EMP nie było mi w stanie nawet sprawdzić (czyt. nie chciało im się), które z ich koszulek są na Gildanie.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

14-06-2021, 17:21
(13-06-2021, 18:32)Gieferg napisał(a):  Dlatego robisz na zamówienie, drukujesz co chcesz i raczej nie spotkasz potem nikogo innego w koszulce z Robot Jox albo Death Machine
Z jednej strony fajno bo unikat, z drugiej strony jakość materiału jak i samego nadruku ma ogromne znaczenie. Ponadto nadruk samych tylko okładek/plakatów filmowych to trochę nudne. Wolę coś bardziej artystycznego, pomysłowego, kreatywnego ale jednocześnie jednoznacznie sugerującego co to za film.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku