Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Koronawirus

Strony (70): « Wstecz 1 ... 47 48 49 50 51 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 
Opcje tematu
Koronawirus
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

24-08-2021, 13:47
Mierzwiak napisał:
Dobra, teraz już naprawdę, naprawdę ostatni post

Chyba też tak mam. Smile

Dziś obejrzałem wywiad z pewnym lekarzem, któremu przyznano ochronę policyjną gdyż ten sukcesywnie otrzymywał groźby karalne (medyk publicznie zachęcał ludzi do szczepień itp.). Za cholerę nie kumam gości, którzy wściekle atakują innych za głoszenie poglądów  nie zawsze zgodnych z opiniami mniejszości, czy nawet większości. Skoro dana osoba nie łamie prawa to po kiego diabła ją nękać? Osobiście wysłuchuję różnych argumentów za, jak i przeciw szczepieniom, jednak ostatecznie postąpię wedle własnego uznania. Napisałem na forum, że nie przyjmę preparatu co nie oznacza krytyki osób zaszczepionych. Przecież każdy ma prawo do autonomicznych decyzji. Irytuje mnie bezsensowna agresja, szczególnie w sieci, ponieważ nie mam możliwości takim chojrakom spojrzeć w oczy.

P.S.
Niekiedy na forach ludzie piszą, że szykują sobie kanapki, co ma sugerować zaangażowanie się w dyskusję. Wczoraj kupiłem orzeszki, które jednak skonsumowałem po pospiesznym zamknięciu komputera. To tak gwoli wyjaśnienia gdyby ktoś nie zrozumiał o co chodziło mi z tymi orzeszkami.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

27-08-2021, 12:11
Dla zwolenników szprycowania:
https://thecovidblog.com/2021/08/23/toxic-epidermal-necrolysis-49-year-old-new-york-woman-develops-life-threatening-skin-rotting-disorder-one-week-after-pfizer-mrna-injection/
To pewnie była ta słynna koincydencja czasowa.

Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,618
Reputacja: 117

27-08-2021, 12:18
"SJS and TEN can affect individuals of any age including children, but the incidence is much higher in the elderly population. Individuals of every race and ethnicity can develop these disorders. Some reports suggest that females are affected slightly more often than males. The incidence is western societies is 1-2 per 1,000,000 people in the general population. These adverse reactions usually do not occur again, unless the culprit drug is taken again, but even then often not."

Next please.
https://rarediseases.org/rare-diseases/stevens-johnson-syndrome-and-toxic-epidermal-necrolysis/

Offline piti198
Posting Freak

27-08-2021, 12:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2021, 12:58 przez piti198.)
Na tej stronie masz więcej tych "koincydencji czasowych". I pamiętaj. Jeszcze tylko ostatnia prosta, a potem 3, n-ta dawka i jeszcze ostatnia prosta. Big Grin
Co tam te rzadkie skutki uboczne, bo korzyści przewyższają ryzyko.

Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

27-08-2021, 13:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2021, 13:12 przez Gieferg.)
Bo przewyższają. Proste i logiczne, chyba, że się jest szurem.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Offline piti198
Posting Freak

27-08-2021, 13:37
Wolę być zdrowym szurem, niż martwym szczepem.

Offline fire_caves
Settling in

27-08-2021, 13:47
(27-08-2021, 12:58)piti198 napisał(a):  Na tej stronie masz więcej tych "koincydencji czasowych".
Bo to jest strona, która zarabia na informowaniu o tym.

Tymczasem na świecie:
Podane dawki - 5,13 mld
Zaszczepieni pełną dawką - 1,96 mld
% populacji po pełnym szczepieniu - 25,1%
Liczba osób zmarłych na COVID - 4,48 mln

Wybacz, ale robienie wrzutek o 1 osobie, która się rozchorowała po czym i tak wyzdrowiała z powodu szczepionki (zauważ, że nie podważam, że to było po szczepionce i co więcej uważam to za prawdopodobne zgodnie z etiologią tego zespołu) przy powyższych statystykach nie jest intelektualnie uczciwe.

Offline piti198
Posting Freak

27-08-2021, 13:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2021, 13:51 przez piti198.)
Jasne, kolejny spisek antyszczepionkowców. Tylko media głównego ścieku mają rację.
Nieważne, że u tylu osób wystąpiły poważne skutki uboczne, a wiele rozstało się z życiem, bo i tak korzyści przewyższają ryzyko. Tylko co to za korzyści i dla kogo? Chyba tylko dla koncernów farmaceutycznych i zwolenników depopulacji świata.

Offline fire_caves
Settling in

27-08-2021, 14:01
(27-08-2021, 13:51)piti198 napisał(a):  asne, kolejny spisek antyszczepionkowców. Tylko media głównego ścieku mają rację.
Czyli co, poddajesz w wątpliwość, że prawie 4,5 miliona ludzi wylądowało w workach i zderzasz tę liczbę z garścią przypadków autentycznych NOPów lub przypadkowych chorób? Bo nie wiem jaka tu jest konkluzja.

Offline piti198
Posting Freak

27-08-2021, 14:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2021, 14:09 przez piti198.)
Te 4,5 mln niekoniecznie mogło umrzeć na covida, bo mogli zakwalifikować tak zwykłą śmierć żeby "poprawić sobie notowania" w celu wywołania strachu i psychozy.
I odwrotnie, nie wiadomo ile osób miało NOPy, bo lekarze nie chcą uwzględniać takich przypadków. Ciekawe dlaczego, z wrodzonej przekory, czy otrzymali takie instrukcje?
I kto sprawdzi jaka była przyczyna śmierci, jak po rzekomym zejściu na covida nie robi się sekcji zwłok.
A teraz jak ludzie umierają w jakimś okresie po podaniu szprycy, to jest "koincydecja czasowa", a nie śmierć wywołana przez szprycę.

Strony (70): « Wstecz 1 ... 47 48 49 50 51 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku