05-05-2015, 19:27
A gdzie można kupić (najtaniej oczywiście : D) archiwalne tytuły WKKM ? Chodzi mi konkretnie o Kapitana Amerykę
|
Komiksy
|
|
05-05-2015, 19:27
A gdzie można kupić (najtaniej oczywiście : D) archiwalne tytuły WKKM ? Chodzi mi konkretnie o Kapitana Amerykę
Możesz zamówić bezpośrednio u Hachette, albo szukać na allegro. Tych starszych raczej w żadnym sklepie internetowym już nie kupisz.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
12-05-2015, 09:19
Egmont bierze się za wydawanie Marvela. Na pierwszy ogień dostaniemy „Avengers: Wojna bez końca”. http://www.swiatkomiksu.pl/strona-glowna/aktualnosci/art,317,komiksy-marvel.html
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
12-05-2015, 12:28
Hehe chyba nie ma już w Polsce fana, który by nie wiedział :-D. Egmont szaleje. Portfele chudną... chociaż wieść niesie, że chcą to robić w cenie 39zł. Zobaczymy jak to będzie ostatecznie.
W sklepie gildii komiks już można zamówić w cenie 30 zł.Cena świetna szkoda że w miękkie oprawie..;/
12-05-2015, 14:07
Przy twardej okładce cena byłaby wyższa także dla mnie spoko, bo patrząc, ile komiksów ostatnio wychodzi miesięcznie to każda forma oszczędności jest istotna.
no to zamawiamy ![]() A „Avengers: Wojna bez końca” to ciekawa pozycja według Was ? Bo zastanawiam się nad kupnem właśnie Avengersów lub Undertakera i nie wiem co lepsze...
Do You bleed ? You WILL !
(12-05-2015, 17:55)Pieter napisał(a): A „Avengers: Wojna bez końca” to ciekawa pozycja według Was ? Na necie piszą, że to nic specjalnego, zwykły, przewidywalny średniak z ocenami na poziomie 3/5. Jednak przeglądnąłem sobie początek i wcale tak źle chyba nie będzie. Kreska trochę dziwna, ale w sumie spodobała mi się i raz dwa się przyzwyczaiłem. Za te 30zł sprawdzę sobie polskie wydanie. W Marvelu nie siedzę, więc to będzie dla mnie coś nowego. Jutro mamy się dowiedzieć jakie kolejne serie są planowane. Ponoć ma ich być 6.
12-05-2015, 18:05
Boże, nie dadzą odsapnąć, dopiero z poczty odebrałem Strażników, V jak Vendetta i 3 tom batmana wyrwane na allegro a tu kolejny komiks w kolejce do kupienia... ehh ja się na razie wstrzymuje, jednak miękka okładka dyskwalifikuje to wydanie.... serio zapłaciłbym to 10 zł drożej gdyby było w twardej
12-05-2015, 18:16
(12-05-2015, 18:05)Teabing napisał(a): Boże, nie dadzą odsapnąć, dopiero z poczty odebrałem Strażników, V jak Vendetta i 3 tom batmana wyrwane na allegro a tu kolejny komiks w kolejce do kupienia... ehh ja się na razie wstrzymuje, jednak miękka okładka dyskwalifikuje to wydanie.... serio zapłaciłbym to 10 zł drożej gdyby było w twardej Ja też wolę wydania w HC, ale akurat w tym wypadku jest mi to obojętne, bo wszystkiego i tak kupować nie będę. Wolę w DC inwestować, a Marvele będzie się sprawdzało ot tak - przy okazji. Ostatnio czytałem kilka "Star Warsów" od Egmontu w sofcie i całkiem przyjemnie się kartkowało. Dobry soft nie jest zły, ale musi być porządnie klejony. Chociaż reedycję "Baśni", "Hellboya", czy też "Kaznodziei" w HC bym przygarnął, ale na to szans raczej nie ma (przynajmniej na te 2 pierwsze). |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |