Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 25 Dalej »

Bruce Lee

Strony (9): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Dalej »

Opcje tematu
Bruce Lee
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,545
Reputacja: 713

12-06-2023, 09:19
Jeśli zapytasz Galapagos to Ci odpowiedzą, że nie mają żadnego wpływu na to. I pewnie jest to prawda.
W ogóle w pierwszej połowie tego roku na UHD BD z pl wersją wyszły tylko nowości (nie licząc Sony - Dzień świstaka i Maska Zorro z dodanym DV) i mam tu na myśli wszystkich wydawców, a nie tylko Warnera. Więc trzeba się raczej przyzwyczaić, że ze starszych filmów, poza Sony, coś od święta tylko się pojawi.

Dołączone BD to będzie zapewne ta sama płyta z wydańska na 40. rocznicę.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline lovelybones
Użytkownik
Liczba postów: 247
Reputacja: 3

12-06-2023, 09:51
Też coś mi się nie chce wierzyć, że w Czechach jest taki znowu sporo większy potencjał sprzedażowy... Pisałem do nich dlaczego nie będzie u nas nowego Shazama 4K, odpowiedź od nich "brak potencjału sprzedażowego". Pewnie każdemu to piszą, jakaś formułka kopiuj wklej. A u Włochów na premierę Shazam 4K za jakieś 84 zł. Oni nawet jakby zdecydowali się na wydanie jednopłytowe to pewnie i tak byłoby dużo drożej. Ostatnio prawie nie wydają filmów w 4K. Dlaczego Dungeon & Dragons tylko w opakowaniu z materiałów ze złomowiska za 160 zł, a brak normalnego wydania za 130 zł? Żałosny dystrybutor.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

04-07-2023, 21:05
Zestaw Bruce'a Lee wychodzi za niecałe dwa tygodnie - ktoś się zdecydował, czy czekacie na jakieś obniżki? Smile
Prawdziwe foty tego wydańska ze sklepiku Arrow z alternatywną grafiką:

[Obrazek: yNjs5ZHm.jpg] [Obrazek: dgMRH8hm.jpg] [Obrazek: T4sbJZCm.jpg] [Obrazek: OBVenEFm.jpg]

[Obrazek: LQWLwBCm.jpg] [Obrazek: B33zwkTm.jpg] [Obrazek: SbpzIqum.jpg] [Obrazek: 5lF3FAdm.jpg]

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

04-07-2023, 22:12
Czekam na obniżkę, ale pewnie nie doczekam. Wydanie piękne, tylko kiedy to wszystko ogarnąć?
To WB wygląda jak babol Smile

Odpowiedz
Offline slavekg
Stały bywalec
Liczba postów: 640
Reputacja: 10

05-07-2023, 06:53
Obawiam się, że wydanie nie doczeka się obniżki, wcześniej się wyczerpie - zwłaszcza to "żółte" wydanie ze sklepu Arrow, które bardziej mi się podoba.
Z drugiej strony cena nie jest aż taka atrakcyjna, żeby te kilka tysięcy osób od razu się na nie rzuciło.
Także mam dylemat, jak do tego podejść...

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

08-07-2023, 14:32
Wątki wam się powaliły - ten jest o WYDANIACH, a nie filmach. Uszanujcie to, skoro moderacja nie działa i nie ma później komu zrobić porządku w temacie.

Foty Bruce'a Lee "normalnej" edycji:
[Obrazek: 1ZCdBTgm.jpg] [Obrazek: LbPZmA2m.jpg] [Obrazek: VcMy8Kym.jpg]

(05-07-2023, 06:53)slavekg napisał(a):  Obawiam się, że wydanie nie doczeka się obniżki, wcześniej się wyczerpie - zwłaszcza to "żółte" wydanie ze sklepu Arrow, które bardziej mi się podoba.
Z drugiej strony cena nie jest aż taka atrakcyjna, żeby te kilka tysięcy osób od razu się na nie rzuciło.
Także mam dylemat, jak do tego podejść...

Postanowiłem, że poczekam - ale o tym "żółtym" ze sklepiku Arrow można zapomnieć co do ew. obniżek...

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

08-07-2023, 14:40
Wszystko zależy od popularności boxu. Zestaw Shaw też niby wydawał się cenowo nieruszalny, a jednak. I do dziś "stoi", pojawiając się w promocjach.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

08-07-2023, 14:44
Przypomnę, że „Wejście Smoka” to jedyny film na płytkach, którego audio dostało z pierwotnego mono dźwięk Surround.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,182
Reputacja: 277

08-07-2023, 15:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2023, 15:30 przez Mierzwiak.)
(08-07-2023, 14:44)Daras napisał(a):  Przypomnę, że „Wejście Smoka” to jedyny film na płytkach, którego audio dostało z pierwotnego mono dźwięk Surround.
Nieprawda, pierwsze przykład jakie przychodzą mi do głowy to Psychoza i Pojedynek na szosie, a takich tytułów będzie pewnie co najmniej kilkaset.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

08-07-2023, 15:28
(08-07-2023, 14:40)Mefisto napisał(a):  Wszystko zależy od popularności boxu. Zestaw Shaw też niby wydawał się cenowo nieruszalny, a jednak. I do dziś "stoi", pojawiając się w promocjach.

Exclusive'y sklepikowe zwykle jednak długo się nie utrzymują na powierzchni ziemi. Zobaczymy jak będzie tym razem...

(08-07-2023, 15:12)Gieferg napisał(a):  Dygresje na parę postów zawsze były, są i będą. Ta się właśnie skończyła.

Skąd wiesz, że się skończyła i Daras, lub ktoś inny, nie pociągnie wątku? I później oczywiście nie omieszkasz dać swoją odpowiedź. I tak w kółko. Wystarczy dwóch uparciuchów aby z paru postów zrobiło się kilka stron nie na temat. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć takie rzeczy byłemu moderatorowi...
Więc ogólnie spadajcie mi stąd z tego typu offtopami, bo inaczej strzelę focha Tongue

Odpowiedz
Strony (9): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku