(08-07-2023, 12:19)Mateusz napisał(a): W zasadzie odpowiedziałeś sobie sam na zadane pytanie. Stety czy niestety to jest już standard i inaczej się w internetowej rzeczywistości funkcjonować zwyczajnie nie da.
LOL. Oczywiście, że się da, wystarczy nie kopiować tej debilnej mody pisania z innych stron i pisać normalnie. Q na BatCave też na chwilę zaczął tak pisać, ale od razu do niego wyszedłem z prośbą, aby nie szedł tą drogą i co - jest to jedna z bardzo nielicznych stron, na których nagłówki wciąż są pisane normalnie, a treść newsa - jeśli aby ją przekazać wystarczą trzy linijki - pisana jest na trzy linijki i koniec. Zdaję sobie sprawę, że takich stron tworzonych z pasji już się nie robi, bo liczy się tylko $$$ z reklam, ale usprawiedliwianie pisania śmierdzącego ścieku tym, że wszyscy się w nimi taplają, to już kuriozum. Ja już nawet na to forum rzadko zaglądam, przeważnie tylko na filmoskop, bo główna tak mnie odrzuca. Zresztą, nie czytam newsów filmowych na żadnej stronie internetowej o tej tematyce, bo od jakichś 3-4 lat nie ma takiej, której newsy nie powodowałyby u mnie odruchu wymiotnego swoją formułą i narzucaniem mi, że MUSZĘ to przeczytać.
(08-07-2023, 12:19)Mateusz napisał(a): Jako że jesteśmy w temacie nowa odsłona Filmożerców, to odpowiem w taki sposób: tutaj screen z nowej odsłony i rubryki TOP6 tygodnia:
No, chociaż na piątym miejscu jeden normalny nagłówek. Pewnie w kolejnym miesiącu będzie: "Znamy zapowiedzi na PAŹDZIERNIK 2023! Tych tytułów DC od wydawnictwa Egmont się NIE SPODZIEWALIŚCIE!"

Pisanie normalnych nagłówków i prostych treści newsów =/= mniejsza ilość newsów dziennie i mniejsza ilość reklam przy nich, a wyświetleń mogłoby być tyle samo.

![[Obrazek: screenshot-2023-07-08-at-13-16-02-fz-v3-kopia.jpg]](https://cdn1.filmozercy.com/uploads/images/original/screenshot-2023-07-08-at-13-16-02-fz-v3-kopia.jpg)