17-08-2023, 16:34
(16-08-2023, 15:44)pearlzfan napisał(a): Cisną z promocją ostro
Ciekawe czy ta promocja dociera do innych osób niż zwykle, czy poszerza zakres potencjalnych zainteresowanych
(16-08-2023, 15:44)pearlzfan napisał(a): No ale nie powiem... jestem na tę chwilę zaintrygowany, bo zdaje się to wyglądać o niebo lepiej niż Obi Wan/Mando S3/Boba, a Andor zrobił mi smaka na więcej takich surowych i dopracowanych starłorsów.
U mnie aktualnie Andor jest na pierwszym miejscu, potem Mando, a co do pozostałych to trudno mi zdecydować który był gorszy, Boba czy Obi - to jak wybór między dżumą a cholerą
Ahsoka ma szansę wskoczyć na pierwsze miejsce, choć jest oczywiście zupełnie inna niż Andor, ale to dobrze, w tym serialu mamy już Star Wars "głównego nurtu", żadnych tam pobocznych wątków łowców nagród czy rebeliantów.
W przypadku porażki skutki będą bardziej dotkliwe, więc kibicuję, żeby się udało.
Potencjał jest duży, bo głównym bohaterem jest w końcu "OBCY" i nawet jak Togrutanka będzie rozmawiać z Twi'lekanką o lepieniu gungańskich pierogów, to klimat SW będzie się wylewał z ekranu
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥