31-08-2023, 22:27
(31-08-2023, 15:18)misfit napisał(a): Napisz jak tam obrazek w Avalon, wygląda na jakiś nowszy transfer czy może wręcz przeciwnie?Nie mam porównania, nie znam poprzednich transferów, mogę sprawdzić czy są jakieś błędy typu posteryzacja itd.
Filmu jeszcze nie oglądałem, bo u mnie wydania UHD bezczelnie się wpychają bez kolejki
Ostatnio oglądałem BD "Zaginionego w akcji", pierwszą część, potem drugą i już miałem oglądać trzecią, ale przyszła świeża dostawa 4K i... leży tak trzecia cześć obok odtwarzacza i patrzy na mnie z wyrzutem za każdym razem gdy wkładam nowy nabytek UHD

"Avalon" jest krótki, więc chyba wcisnę między "Muszkieterów" a "Firmę".
(31-08-2023, 18:01)ILSA FAUST napisał(a): HAL, wrzuć koniecznie więcej fotek ze środka mediabooka, czy jest więcej kadrów z filmu i wypowiedz się w kwestii nowego nowego transferu
Więcej fotek nie dam rady wrzucić, bo książeczka jest dość ciasno sklejona i jest ryzyko że ją zniszczę. Na 20 stron 7 to grafiki na całą stronę, pozostałe kartki mają niemiecki tekst i zdjęcia z filmu zajmujące od 25 do 30% powierzchni.
Są gdzieś w sieci zdjęcia z poprzednich transferów? Ja miałem kiedyś jakiegoś "ripa", ale to było tak marne, że nawet nie próbowałem tego oglądać.
(31-08-2023, 18:01)ILSA FAUST napisał(a): Zakładam, że Barbarella z Arrow to pewniak jeśli chodzi o jakość transferu, mam nadzieję, że nie spartolą tego...szkoda, że nie wydali w steelbook, ale Arrow rzadko to robi, za rzadko...bardziej się boję a remejk...co mi ta aktorka nie pasuje...ma co najmniej 2-3 lepsze typy na nową Barbarellę...Tak, Arrow to pewniak i szkoda że nie steelbook, ale wydanie ładnie się prezentuje na fotkach.
Remake? Coś mi się chyba obiło o uszy, ale wyparłem, teraz mnie zainteresowałeś, zaraz sprawdzę kto ma to zagrać

(31-08-2023, 18:01)ILSA FAUST napisał(a): chciałem tych muszkietów kupić w promce 3x10 lub 2x15 w UK ale już nie ma wcale.
Faktycznie teraz niedostępne, ja brałem w amazonowej promocji 2 za 30 albo 2 za 24 już nie pamiętam.
(31-08-2023, 18:01)ILSA FAUST napisał(a): HAL, tak jak Tobie obiecałem, masz steelbook z angielskim tytułemZgadza się, nie tylko steelbook ma angielski tytuł, ale także płyty.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥