30-06-2015, 15:47
Potwierdzam, że seria 1 i 2 na BD (te z Michaelem Praedem) posiadają polską wersją językową.
Seria 3 - tylko angielska wersja.
Skorzystałem z 40% rabatu na networkonair.com i za całość zapłaciłem £31.20 + £4.20 wysyłka.
Jakby kogoś interesowało to promocja jest ważna jeszcze przez kilka dni.
Poniżej kilka fotek tego wydania.
Przeźroczysta nakładka a la ta z S3 Gry o Tron.
Seria 1-2 - 3 płyty BD + 1 DVD (dodatki).
Seria 3 - 3 płyty BD + 1 DVD (dodatki).
Materiałów dodatkowych nie wypisuję bo cała zawartość jest widoczna na zdjęciach tyłu okładek.
Do serii 1-2 została dołączona też kilkudziesięciostronicowa książeczka:
Obraz nie powala z nóg, ale trudno oczekiwać czegokolwiek innego po serialu z lat 80-tych, w dodatku kręconego w 16mm.
Nie mam wydania DVD więc nie napiszę czy upgrade w takim wypadku ma sens - jak ktoś ma takie możliwości to może zrobić zrzuty ekranu wydania dvd w png z informacją, z którego odcinka i czasu trwania każdy z nich pochodzi, a ja je już dopasuję do tych samych scen z BD i się wrzuci całość na screenshotcomparison.com
Seria 3 - tylko angielska wersja.
Skorzystałem z 40% rabatu na networkonair.com i za całość zapłaciłem £31.20 + £4.20 wysyłka.
Jakby kogoś interesowało to promocja jest ważna jeszcze przez kilka dni.
Poniżej kilka fotek tego wydania.
Przeźroczysta nakładka a la ta z S3 Gry o Tron.
Seria 1-2 - 3 płyty BD + 1 DVD (dodatki).
Seria 3 - 3 płyty BD + 1 DVD (dodatki).
Materiałów dodatkowych nie wypisuję bo cała zawartość jest widoczna na zdjęciach tyłu okładek.
Do serii 1-2 została dołączona też kilkudziesięciostronicowa książeczka:
Obraz nie powala z nóg, ale trudno oczekiwać czegokolwiek innego po serialu z lat 80-tych, w dodatku kręconego w 16mm.
Nie mam wydania DVD więc nie napiszę czy upgrade w takim wypadku ma sens - jak ktoś ma takie możliwości to może zrobić zrzuty ekranu wydania dvd w png z informacją, z którego odcinka i czasu trwania każdy z nich pochodzi, a ja je już dopasuję do tych samych scen z BD i się wrzuci całość na screenshotcomparison.com