Świetny filmik. Serio!
Dobrzy jesteście. A tak się zarzekałeś, że masz problem z Orlą Percią.
Pal licho, napiszę – z takim Giefergiem dogadałbym się w każdym schronisku. Nawet przy piwie.
Sprawiasz wrażenie człowieka wyjętego z lat 90. w kontekście pozytywnym. Po analizie klipu wnioskuję, iż jesteś bardziej pozytywną osobą, niźli sądziłem.
Żeby nie było zbyt słodko. Na forum skazani jesteśmy na sporadyczne „kłótnie”, oczywiście nie tylko my. Bez takowych portal straci popularność. No!
EDIT:
Dawniej, jak wiesz, nie było netu. O niespodziankach wiedzieliśmy z doświadczeń lub schroniskowych dyskusji.
Dobrzy jesteście. A tak się zarzekałeś, że masz problem z Orlą Percią.
Pal licho, napiszę – z takim Giefergiem dogadałbym się w każdym schronisku. Nawet przy piwie.
Sprawiasz wrażenie człowieka wyjętego z lat 90. w kontekście pozytywnym. Po analizie klipu wnioskuję, iż jesteś bardziej pozytywną osobą, niźli sądziłem. Żeby nie było zbyt słodko. Na forum skazani jesteśmy na sporadyczne „kłótnie”, oczywiście nie tylko my. Bez takowych portal straci popularność. No!

EDIT:
Dawniej, jak wiesz, nie było netu. O niespodziankach wiedzieliśmy z doświadczeń lub schroniskowych dyskusji.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.