02-10-2023, 23:08
(02-10-2023, 13:15)Bender napisał(a): HAL Ja mam wrażenie, że bardziej próbujesz siebie przekonać niż mnie, ale spoko
Okazuje się, że Twoje wrażenia są nic nie warte, więc spoko.
(02-10-2023, 13:15)Bender napisał(a): Oglądaj, ciesz się, przeciez nikt Ci nie broni.
(01-10-2023, 19:55)Bender napisał(a): Cieszę się, że Ci się tak podoba. Delektuj się dalej.
(01-10-2023, 21:03)Bender napisał(a): cieszę się, że Ci się podoba.
To już jakaś obsesja.
Powtórz to jeszcze 50 razy

(02-10-2023, 08:25)Bender napisał(a): Cały ciąg decyzji Trawna po wypuszczeniu Sabine. Kompletny idiotyzm.
Nie dość że Thrawn wszystkie swoje decyzje tłumaczy widzom, to nawet zrobiono specjalny "mechanizm" w tym celu, otóż stoi obok niego BABA i po każdej decyzji patrzy zdziwiona, na co on opowiada dlaczego tak a nie inaczej postąpił.
Od krytyków wymagam wyłapywania takich schematów i informacji, czy to jest dobre rozwiązanie czy złe, a jeżeli złe, to jakie jest lepsze. Niestety w żadnym krytycznym filmiku czy recenzji tego nie znalazłem.
Zgroza natomiast, że mimo iż wszystko jest tłumaczone to i tak zawsze znajdzie się taki Bender co nie ogarnia.
Bender nie jest hejterem, on tylko uprawia krytykę totalną, OK
Jeżeli chodzi o "część starych zgredów", to określenie funkcjonuje wśród fanów SW i dotyczy tych najstarszych co zaczynali od OT, nie jest moim celem obrażanie kogoś, gdyż sam jestem starym zgredem o czym informowałem wcześniej, należę jednak do tej części starych zgredów, która przetrwała TPM i wszystko z tym związane.
pearlzfan
Obejrzałem filmik i nic nowego tam nie znalazłem, mały plusik że gość próbuje być zabawny, ale jak dla mnie średnio to wychodzi, ale spoko jak coś znajdziesz to wrzuć.
"Na gałęzi" z "Kryzysem tożsamości" kompletnie nie trafił, SW to nie Harry Potter. Zadałem sobie jeszcze trud i zobaczyłem seriale które poleca np."The Bear czyli jeden z najciekawszych seriali ostatnich lat" i cóż, da się obejrzeć, ale to pusta wydmuszka, serial zupełnie o niczym i zwykły program "Top Chef" jest ciekawszy i zawiera więcej treści.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥