(30-09-2023, 12:43)Mateusz napisał(a): Świadomie podjąłem taką decyzję dotyczącą portalu i próbowałem ją tutaj już wyjaśniać.Skoro zawartość strony jak i podejście do pisania różnych treści na niej w taki a nie inny sposob jest odgórnym i w pełni świadomym założoniem to jak dla mnie case closed => właściciel/założyciel ma prawo tworzyć jak mu się podoba.
Moje zdanie każdy zna: poziom publikowanych treści na stronie głównej ogólnie rzecz biorąc jest zwyczajnie bardzo niski (w zasadzie pod każdym względem z małymi wyjątkami) lub wtórny. Z pewnością nie należę do tzw. target audience filmożerców

@Mateusz Z ciekawości zapytam: jakiego typu czytelnikow filmożercy przyciągają lub chcą przyciągnąc? Inaczej: do kogo treści ze strony są skierowane?
(08-07-2023, 17:45)Mateusz napisał(a): Problem niektórych osób, które są na Filmożercach od początku jest postrzeganie głównej strony przez pryzmat forum poświęconego wydaniom i Filmoskopu.
W takim razie te osoby (łącznie ze mną) powinny założyć inne forum lub kanał na social mediach bo rzeczywiście jest ogromny dysonans pomiędzy poziomem treści na forum a samą stroną.
Moje aukcje na OLX