14-11-2023, 20:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2023, 20:52 przez ILSA FAUST.)
(14-11-2023, 18:09)sebas napisał(a): ILSA FAUST napisał(a):
Dysk 4K ma 100 GB
Dysk 2K ma 50 GB
BD ma dyski 25GB i 50GB
UHD zasadniczo występuje jako BD-66 i BD-100.
nie ma żadnej afery, ja napisałem co mamy w specyfikacji wydania 4K+2K a nie jakie mamy pojemności dysków w tych formatach, Ty potwierdzasz dokładnie to samo
4K to UHD dysk 100 GB
2K do BD dysk 50 GB
(14-11-2023, 18:09)sebas napisał(a): A tak przy okazji, ten kraj nazywa się Polska
tu też nie ma żadnej afery,
to był cytat z jednego z użytkowników z Forum, na który nikt nie zwrócił uwagi, w sytuacji, w której Disney nie dodaje wersji PL do blu ray. Tutaj mamy sytuację podobną, czy skoro taki EVENT, jak projekcja "one day only" będzie w USA czy będzie także w Polsce, o której Disney zapominał na co dzień. Nie ma w tym żadnej obrazy, tylko wskazanie, że byliśmy jeszcze kilka tygodni temu traktowani jako "zaścianek" w Europie Wschodniej, teraz to się zmieniło o 180 stopni, więc będzie tylko Polska w moich postach

Proponuje się skupić na merytorycznej części wydania 4K UHD The Abbys i nie szukać na siłę słówek do wygarnięcia. Zgoda?
(14-11-2023, 19:28)Nfsfan83 napisał(a): może ten ILSA FAUST to ukr? albo ruski
Tak, jestem ILSA FAUST, dziewczyna z warkoczami, made in Sweden i planuję kolejny "potop szwedzki" na fanów DVD, które to DVD dawno wymarło jako przestarzały format jakieś dwie rewolucje technologiczne temu, w świecie kina domowego.
Proponuje się skupić na merytorycznej części wydania 4K UHD The Abbys i nie szukać na siłę słówek do wygarnięcia. Zgoda?