Dla mnie w przypadku Titanica i Aliens sprawa od początku była jasna - mam fantastycznie prezentujące się wydania Blu-ray tych filmów, więc ich UHD musiałyby być ósmym cudem świata, aby chciało mi się robić upgrade do 4K bez PL. A że zapowiada się na to, że UHD obu to wielki downgrade, a nie upgrade, sprawa jest już oczywista - nie ma takiej opcji, choćby z nieba spadło mi jutro 250 tys. w gotówce.
Z The Abyss i True Lies sprawa już nie jest taka prosta. Jak bardzo zniszczone nie byłyby te filmy (a są) oficjalnej alternatywy nie ma. Dlatego czekam na capsy z płyt i recenzje zanim podejmę decyzję. Na razie (i w zasadzie od początku) Otchłań ma na pewno największe szanse, aby znaleźć się na półce.
Z The Abyss i True Lies sprawa już nie jest taka prosta. Jak bardzo zniszczone nie byłyby te filmy (a są) oficjalnej alternatywy nie ma. Dlatego czekam na capsy z płyt i recenzje zanim podejmę decyzję. Na razie (i w zasadzie od początku) Otchłań ma na pewno największe szanse, aby znaleźć się na półce.