18-12-2023, 21:37
(18-12-2023, 08:04)fire_caves napisał(a): Nadal nie podałeś źródła, tylko cytat z niewiem skąd. Tak czy siak "may be" w źródle wskazuje, że albo nie znasz angielskiego ponad poziom dość podstawowy albo... opinie przedstawiasz jako fakty. Tak czy owak - nie napisałeś newsa tylko domysł, powtórzony prawdopodobnie za jakimś forum.
"fire_caves" poprosiłeś o potwierdzenie informacji więc wysłałem Tobie cały akapit (notę dystrybutora), abyś nie szukał.
Nadal nie masz zaufania? ok, poniżej masz link do szanowanej strony z zapowiedziami na rynek UK, w tym przypadku Aliens 4K,
w środku masz tekst, który Tobie przesłałem.
https://www.steelbookbluray.com/james-camerons-sci-fi-sequel-aliens-is-coming-to-4k-disc-in-the-uk/
Faktem jest brak wydania the Abyss na rynek UK, który jak na razie potwierdza ww. NOTĘ Dystrybutora.
chciałeś info - dostałeś - po co się napinasz i piszesz nieprawdę o moim angielskim, wymyśleniu historii

Nie czuję urazy, nie jestem trollem jak co poniektórzy, którym wszystko nie pasuje i przeszkadza, nie wymyślam historii, ZAWSZE podaję prawdziwe, sprawdzone informacje. Albo przecieki, które się sprawdzają, tego oczekuję także od innych użytkowników FORUM. Nie przeszkadza mi Twoje pytanie, jest bardzo ważne dla fanów the Abyss, którzy głównie preferują rynek UK - także preferuję wydania z UK
Mam wtedy pewność, że materiały dodatkowe są w wersji EN.Jeśli wyrażam opinię o filmie czy konkretnym wydaniu to zaznaczam, że to moja subiektywna opinia, a to że nie płynę głównym nurtem i mam swoje zdanie uważam za mój atut.
Film, The Abyss (10/10), wydanie 4K MUST HAVE.