17-03-2024, 15:20
Brytyjskie wydanie ma każdą płytę oddzielnie, tak więc kolejny powód żeby kupić u "nas". Samego "Starmana" wczoraj oglądałem i obraz tradycyjnie pierwsza klasa, potrafi zachwycić.
Co do pakowania, to Amazon widocznie wyciąga wnioski, to już nie pierwszy raz - boxy z puszkami, które kiedyś latały luzem już nie są rozpakowywane i co lepsze wydania Arrow też solidnie zabezpieczone.

Co do pakowania, to Amazon widocznie wyciąga wnioski, to już nie pierwszy raz - boxy z puszkami, które kiedyś latały luzem już nie są rozpakowywane i co lepsze wydania Arrow też solidnie zabezpieczone.
(17-03-2024, 01:20)Mefisto napisał(a): Harry und Sally chyba nie było w promocji czy coś przegapiłem?Filmy w promocji były po 16,666, a Harry jest za 18,99€ - stwierdziłem, że nie ma co czekać, żeby zaoszczędzić kilka PLN i dobrze zrobiłem, obraz jest o klasę lepszy niż tych "promocyjnych" filmów, są też angielskie napisy, gdyby to kogoś interesowało.
(17-03-2024, 01:20)Mefisto napisał(a): Widzę, że jesteś nieczułyKomiks 3E: Erekcja, Eksploracja, Ejakulacja

(17-03-2024, 01:20)Mefisto napisał(a): Bach?Zapomniałem wspomnieć, że przekroczyłem w końcu 1000 CD z Bachem - poluję głównie na starsze nagrania, ale oczywiście nie zamykam sie na nowości i jeszcze wiele dobra przede mną

♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥