ILSA FAUST napisał(a):Piti, to naprawdę nie mój problem że Ciebie już Furiosa nie podniecaA musi mnie podniecać?
Są od tego lekarze specjaliści, także słyszałem o niebieskich pastylkach.
ILSA FAUST napisał(a):To jest dział STEELBOOKI dla osób, które rajcują się (tudzież "podniecają się") STEELBOOKAMI,Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.
więc jeśli to dla Ciebie zbyt perwersyjne, to możesz trollować w innych działach, skoro nie masz nic innego do roboty i Twój szef się na to zgadza i jeszcze płaci Tobie za to.
ILSA FAUST napisał(a):Więc odpowiedź FURIOSY jest jednoznaczna (fotka z premiery w KAN czytaj Cannes):Odwrotnie, właśnie czyta się tak jak napisałeś, czyli to nieszczęsne KAN, a pisze się Cannes.

ILSA FAUST napisał(a):Chętnie się nauczę aby pozbyć tych miniatur, ale nikt nie chciał mi pomócWejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.
Może jest jakiś przewodnik?
ILSA FAUST napisał(a):podaję za wikipedią (cytat):Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?
Rebecca Louisa Ferguson Sundström (ur. 19 października 1983 w Sztokholmie) – szwedzka aktorka, która grała m.in. rolę Elizabeth Woodville w serialu Biała królowa, za którą była nominowana do Złotego Globu, a także rolę Ilsy Faust w serii filmów Mission: Impossible.
Życiorys:
Początkowo grała głównie w szwedzkich produkcjach. W 2013 zagrała główną rolę w serialu BBC Biała królowa, po czym zaczęła pojawiać się w produkcjach hollywoodzkich.
Przełomem w jej karierze była rola Ilsy Faust w Mission: Impossible – Rogue Nation.