12-06-2024, 09:41
(24-03-2024, 20:34)misfit napisał(a): Kirek - kupowałeś coś wcześniej od tego Chalkys? Nie ma żadnych niespodzianek?
Żeby się nie okazało, że te niespodziewane -5£ nie starczy na opłacenie vatu i haraczu dla PP
(25-03-2024, 05:56)Redrum napisał(a): Brałem od nich ostatnio pakiet Claude Chabrola przez Amazon. Trchę długo trwała wysyłka. Było tylko 8.5 dla PP.
Działanie podobne do rarewaves. Nie ma trackingu.
(25-03-2024, 11:14)misfit napisał(a): Dobrze wiedzieć. Pakują lepiej niż rarewaves?
(25-03-2024, 19:55)Redrum napisał(a): Też podobnie. Z tego co pamiętam, papierowa koperta wyłożona folią bąbelkową.
Ważne, że zawartość dotarła bez uszkodzeń.
Trochę to trwało ale najważniejsze, że mogę potwierdzić w sumie to co napisał już Redrum.
1. Opłata to tylko haracz dla PP czyli ostatecznie promocja zmniejszyła się do jakiś 3,5£
2. Zapakowane w foliową kopertę, taką zwykłą, białą z zewnątrz i czarną w środku bez żadnego zabezpieczenia bąbelkowego. W każdym razie pudełko nie ucierpiało.
3. Wysyłają bez trackingu.
A dlaczego to tyle trwało? Ponieważ pierwsza sztuka nie dotarła, napisałem do nich po 26 dniach od wysłania, poprosili o dodatkowe 10 dni czekania gdyż mają sporo sygnałów o opóźnieniach. Poczekałem w sumie 15 a ponieważ nic nie dotarło, poprosiłem o wysłanie drugiego egzemplarza. Ten wysłali 21 maja i dzisiaj dotarł
.