23-07-2024, 22:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2024, 22:50 przez Mister Tadeo.)
I to jest konkretna i jasna odpowiedź, której oczekiwałem. Dzięki wielkie! Leci punkcik reputacji.
Kilka rzeczy mi się wyjaśniło.
Na coś trzeba będzie się zdecydować. Chyba zrobię tak, że najpierw kupię wentylator i przejściówkę USB, podepnę do adaptera od komórki, a następnie do listwy. Zobaczę jak takie rozwiązanie będzie hulać i potem ewentualnie dokupię inteligentne gniazdko (sterowanie smartfonem jest argumentem za) oraz być może zmienię adapter na zasilacz dogniazdkowy z opcją regulacji napięcia.
Kilka rzeczy mi się wyjaśniło.
(23-07-2024, 20:59)sebas napisał(a): jedna listwa zasilająca na wszystkie urządzenia, to nie do końca optymalny pomysł. Ja mam sprzęty audio na osobnej.I tak też zrobię u siebie. Do oglądania filmów BD i 4K UHD jedna listwa (TV, amplituner i odtwarzacze: UHD, BD, HTPC), a druga do zestawu stereo (wzmacniacz, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD dla płyt DVD-Audio, gramofon).
(23-07-2024, 19:36)pred895 napisał(a): właśnie czekam na dostawę tego wentylatorka i przejściówki USBJestem ciekaw, jak to będzie się spisywać u Ciebie. Będę czekał na relację.
Na coś trzeba będzie się zdecydować. Chyba zrobię tak, że najpierw kupię wentylator i przejściówkę USB, podepnę do adaptera od komórki, a następnie do listwy. Zobaczę jak takie rozwiązanie będzie hulać i potem ewentualnie dokupię inteligentne gniazdko (sterowanie smartfonem jest argumentem za) oraz być może zmienię adapter na zasilacz dogniazdkowy z opcją regulacji napięcia.