26-09-2024, 19:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2024, 19:40 przez ILSA FAUST.)
(26-09-2024, 18:34)Mierzwiak napisał(a): Alternate/Extended Scenes — Check out scenes that didn't make the final cut
A więc moje modły się spełniły

Będą sceny alternatywne i rozwinięte.
Oczywiście inne dodatki na plus, także nie jest skromnie, bo rozkładają mnie na łopatki wydania, gdzie mamy 13 minut dodatków w tym zwiastun. Jest dobrze i bardziej się chyba nie mogę doczekać materiałów dodatkowych niż samego filmu - oczywiście będzie po borzemu - najpierw soundtrack kiladziesiąt razy z winyla, potem film w DV a potem dodatki.
W tym przypadku mam szatański plan:
- najpierw muza- seans ponownie Alien
- potem Alien 1.5. Romulus
- potem Aliens...
potem może reszta znowu, who knows?
STEELBOOK na razie masakra, na szczęście RAIN w środku i postacie zamiast "głowackich" ale może będzie także drugi design, chociaż w przypadku Disneya to ciężka sprawa. Ale może KOREA uratuje znowu wydaniem PREMIUM sprawę.
Póki co to cieszmy się, że jest w 4K, że w DV oraz że jest STEELBOOK, który potem można zamienić na inne wydanie. Winyl z muzyką już się tłoczy

Wystarczy że Galas Pagos sypnie trochę groszem i będzie 4K z wersją PL bo cała prawda o nich jest taka, że to kwestia kasy, bo jak chcą to potrafią wydać Disneya w 4K z wersją PL. Pytanie czy wystarczy im odwagi

ps. street date to:
3 grudnia, więc przed świętami dojdzie nawet z USA