Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział ogólny
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7

Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne

Ankieta: Co sądzisz o gadżetach, figurkach itp dołączanych do wydań
Lubię takie rzeczy i wybieram wydania z nimi
Sporadycznie zdarza mi się kupić coś takiego
Unikam jak ognia
[Wyniki ankiety]

Opcje tematu
Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne
Offline ashka
酒人
Liczba postów: 113
Reputacja: 4

10-10-2014, 17:43
Sporadycznie.... problem z takimi wydaniami to konieczność posiadania odpowiedniej ilości miejsca, którego mi zawsze brak.
Pudła po kolekcjonerskich wydaniach gier (niektóre są naprawdę ogromne) trzymam na dnie szafy, kolekcjonerki filmowe chyba musiałyby mieszkać pod łóżkiem Sad
Najbardziej lubię, gdy do wydania kolekcjonerskiego dodają książki ze zdjęciami i wywiadami, ew. plakaty. Ogólnie obrazki Smile
Dlatego tak mi się podobają wydania filmów Arrow: do każdego jest książeczka i pocztówka.

Steelbooki są często bardzo piękne, ale i ich, tak jak digibooków, staram się unikać: są niepraktycznie, a gdy na jakimś pojawi się ryska, to rozpacz (ROZPACZ).
Wolę u innych oglądać Smile

Raz na pewien czas kupuję sobie figurkę: są najczęściej ładniejsze niż te dodawane do wydań kolekcjonerskich i nadal mam na nie miejsce.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu

Wiadomości w tym wątku
Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Gieferg - 14-09-2014, 10:29
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - meaner - 14-09-2014, 10:43
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Mateusz - 14-09-2014, 10:52
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - meaner - 14-09-2014, 11:12
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Mateusz - 14-09-2014, 11:20
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Jaszczomp89 - 20-09-2014, 14:15
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - ashka - 10-10-2014, 17:43
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Gieferg - 27-11-2015, 22:41
RE: Gadżety, figurki, nietypowe pudełka i tym podobne - Kapitan_kusiak - 28-11-2015, 00:20

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku