17-12-2024, 22:16
eeetam gorsza, po prostu ciutek inna
Tym razem dostajemy zamek i tego typu gotyckie, mroczne sprawy... no dobra film to taka jajcarska wersja "Studni i Wahadła", ale mnie się ogląda to naprawdę przyjemnie, to już powoli taki mój sylwestrowy klasyk (obok "The Addams Family" (1991), "Bride of Chucky" (1998) i "Dark Waters" (1993)).
Jeśli chodzi o Mad Maxa to raczej nie uważam "Fury Road" za najlepszy film akcji w historii kina, ale cholernie bardzo go lubię, ogólnie uwielbiam ten Mad Maxowy świat, moja ulubiona część to "dwójka" czyli "Road Warrior"
Tym razem dostajemy zamek i tego typu gotyckie, mroczne sprawy... no dobra film to taka jajcarska wersja "Studni i Wahadła", ale mnie się ogląda to naprawdę przyjemnie, to już powoli taki mój sylwestrowy klasyk (obok "The Addams Family" (1991), "Bride of Chucky" (1998) i "Dark Waters" (1993)).Jeśli chodzi o Mad Maxa to raczej nie uważam "Fury Road" za najlepszy film akcji w historii kina, ale cholernie bardzo go lubię, ogólnie uwielbiam ten Mad Maxowy świat, moja ulubiona część to "dwójka" czyli "Road Warrior"
lupusartzzz.blogspot.com