Gone Girl - 9/10 z serduszkiem i powtórka nic w tej kwestii nie zmieniła
A kilka dni później włączyłem Grę na Netflix (jest tam ostatnie dni, jakość video okropna, ale nie miałem alternatywy), której nie widziałem od 14 lat i wrażenia niewiele słabsze od Dziewczyny - po ostatnich 10 minutach wychodzi na to, że film jest baaardzo umowny (delikatnie rzecz ujmując), przez co moim braciom, a teraz także i żonie średnio się podobał, ale wali mnie ten brak realizmu gdy aktorstwo, muzyka i przeszywająca atmosfera niepokoju sprawiają, że oglądam jak na szpilkach i zapominam o bożym świecie.
A dzisiaj pewnie włączę Flasha spod choinki (M:I-7 zostaje na przyszły rok, bo chyba powtórzymy sobie całą serię przed premiera ósemki).
Pamiętaj, że Szklana wygląda super w 4K, ale napisy i lektora ma absolutnie do niczego. Szukaj jak najtaniej.
A kilka dni później włączyłem Grę na Netflix (jest tam ostatnie dni, jakość video okropna, ale nie miałem alternatywy), której nie widziałem od 14 lat i wrażenia niewiele słabsze od Dziewczyny - po ostatnich 10 minutach wychodzi na to, że film jest baaardzo umowny (delikatnie rzecz ujmując), przez co moim braciom, a teraz także i żonie średnio się podobał, ale wali mnie ten brak realizmu gdy aktorstwo, muzyka i przeszywająca atmosfera niepokoju sprawiają, że oglądam jak na szpilkach i zapominam o bożym świecie.A dzisiaj pewnie włączę Flasha spod choinki (M:I-7 zostaje na przyszły rok, bo chyba powtórzymy sobie całą serię przed premiera ósemki).
Pamiętaj, że Szklana wygląda super w 4K, ale napisy i lektora ma absolutnie do niczego. Szukaj jak najtaniej.