09-01-2025, 00:13
Bug (2006)
![[Obrazek: thumb-300x300-42676-71KvH7oEdKL._SL1500_.jpg]](https://cdn2.filmozercy.com/filmoskop/uploads/covers/thumb-300x300-42676-71KvH7oEdKL._SL1500_.jpg)
WOW, film petarda, uczta kinomana, 10/10
Serio
Gdyby nie Kino Lorber, to pewnie nigdy bym tego filmu nie obejrzał - lubię niektóre filmy Friedkina, ale nie łapie się on u mnie do pierwszej dziesiątki ulubionych reżyserów, więc nie czułem potrzeby żeby zapoznać się z całą twórczością reżysera.
Natomiast staram się śledzić co wypuszczają aktualnie wydawcy typu Criterion, Arrow czy właśnie Kino Lorber i tak właśnie wpadłem na "Robaka"
Żeby nie zdradzać o czym to jest (bo tak jest lepiej), ale zachęcić (lub też zniechęcić) - "Bug" to "Teoria spisku" wymieszana z "Nagim Lunchem" z odrobiną "Mulholland Drive"
Duet Michael Shannon i Ashley Judd porywa i wymiata.
Przy ""I am the super mother bug!" chciałem wstać i bić brawo.
I tak zrobiłem
WOW, film petarda, uczta kinomana, 10/10
Serio
Gdyby nie Kino Lorber, to pewnie nigdy bym tego filmu nie obejrzał - lubię niektóre filmy Friedkina, ale nie łapie się on u mnie do pierwszej dziesiątki ulubionych reżyserów, więc nie czułem potrzeby żeby zapoznać się z całą twórczością reżysera.
Natomiast staram się śledzić co wypuszczają aktualnie wydawcy typu Criterion, Arrow czy właśnie Kino Lorber i tak właśnie wpadłem na "Robaka"

Żeby nie zdradzać o czym to jest (bo tak jest lepiej), ale zachęcić (lub też zniechęcić) - "Bug" to "Teoria spisku" wymieszana z "Nagim Lunchem" z odrobiną "Mulholland Drive"

Duet Michael Shannon i Ashley Judd porywa i wymiata.
Przy ""I am the super mother bug!" chciałem wstać i bić brawo.
I tak zrobiłem

♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥