Ciekawa aktualizacja, jak zwykle.
Ale 4K od Włochów kusi...
Oprócz Ghibli, ja bym dodał jeszcze "Jin-Roh". W sumie warto spojrzeć na coś od Makoto Shinkai, przykładowo "Your Name", chociażby ze względów patriotycznych
, bo nasz rodak, artysta - Mateusz Urbanowicz, żyjący na stałe w Japonii miał spory wkład w tworzenie teł do tego (i nie tylko) anime wspomnianego reżysera.
Z seriali to może zainteresować Cię "Serial Experiments Lain".
(09-01-2025, 23:34)Lupusartzzz napisał(a): GHOST IN THE SHELL 2.0 -Ja zostałem przy niemieckim wydaniu z wersją pierwotną. The CGI dodatki kompletnie nie pasują, jak widzę, nie tylko mnie.
Ale 4K od Włochów kusi...(11-01-2025, 19:24)Ash-9001 napisał(a): Co do anime moja znajomość gatunku ogranicza się do trzech filmów. Akira, Ghost in the Shell i Perfect Blue, te trzy muszę mieć
(11-01-2025, 19:30)fire_caves napisał(a): No to masz do nadrobienia sporo pozycji ze studia Ghibli na cito. "Nausicaä z Doliny Wiatru", "Ruchomy zamek Hauru" i "Spirited Away" bezdyskusyjnie
Oprócz Ghibli, ja bym dodał jeszcze "Jin-Roh". W sumie warto spojrzeć na coś od Makoto Shinkai, przykładowo "Your Name", chociażby ze względów patriotycznych
, bo nasz rodak, artysta - Mateusz Urbanowicz, żyjący na stałe w Japonii miał spory wkład w tworzenie teł do tego (i nie tylko) anime wspomnianego reżysera.Z seriali to może zainteresować Cię "Serial Experiments Lain".
niespotykanie spokojny człowiek