No właśnie, gościu pisze o lepszych czerniach, detalach w cieniach, nasyceniu kolorów i ogólnie większej głębi obrazu w hiszpańskim wydańsku (bardzo to przypomina twierdzenia piarowców o różnicy pomiędzy tanimi, a drogimi kablami HDMI
), a na screenach wszystko identyko, nie licząc kwestii kodowania obrazu i gdzieniegdzie drobnych różnic jasnościowych.
Gdyby to było prawdą co ten gość pisze, również na screenach po konwersji powinny być widoczne różnice, a ich nie ma.
Cały czas waham się nad Ghostbusters 1 i 2 czy robić upgrade z remasterów BD, ale skoro u Francuzów dostępne są te edycje z DV to chyba jednak w końcu się skuszę. Nie wiem, przekonaj mnie HAL, że dobrze robię...
), a na screenach wszystko identyko, nie licząc kwestii kodowania obrazu i gdzieniegdzie drobnych różnic jasnościowych. Gdyby to było prawdą co ten gość pisze, również na screenach po konwersji powinny być widoczne różnice, a ich nie ma.
Cały czas waham się nad Ghostbusters 1 i 2 czy robić upgrade z remasterów BD, ale skoro u Francuzów dostępne są te edycje z DV to chyba jednak w końcu się skuszę. Nie wiem, przekonaj mnie HAL, że dobrze robię...