Cytat:Hmm, nie wiem co innego mógłbym napisaćNajpierw się zastanówmy w jakim celu piszesz to, co piszesz, bo w sumie nie wiem

Cytat: to, że różnice między BD a UHD nie są subiektywne, tylko obiektywneAle mnie one nie obchodzą. Obchodzi mnie tylko i wyłącznie to, jak te dwa formaty subiektywnie odbieram.
Cytat:Tak na marginesie - widziałem, że OLEDa masz od jakiegoś 1,5 miesiąca, tak? Z ciekawości: ile w tym czasie widziałeś filmów na płycie 4K i porównywałeś z BDSiedem. I co z tego? Przecie wyraźnie zaznaczam, że mowa o wrażeniach z kilku filmów, a nie o jakichs prawdach objawionych odnośnie formatu.
Cytat:Przy formacie 4K musiałbyś to nadgonić, ale teraz jest to o niebo prostsze niż przed laty na początku. Jeśli kupisz odpowiedni napęd to z każdą płytą z HDR10 zrobisz dokładnie to samoAle mi się już nie chce ani inwestować ani kombinować, bo mam inne, o wiele ważniejsze wydatki i ciekawsze zajęcia, ot co

Cytat: bo za tę niby gigantyczną różnicę w cenie kupujesz od razu dwa różne formaty. Choć teraz pewnie wyskoczysz z argumentem, że "po co ci druga płytka filmu, który już maszNope, mam zdecydowanie mocniejszy argument, ale nie będę tu z nim wyjeżdżał