11-05-2025, 15:13
Hall9000 to zależy jak sobie życie osobiste i zawodowe ustawiłeś. Jeśli bym nie miał czasu obejrzeć 360 filmów z kolekcji w ciągu 10 lat, to bym wcale nawet nie chciał jej posiadać. Co 10 lat to jak nowa technologia na rynku. Często nawet już na streamie, lepiej to wygląda niż to co masz na płycie. Ja czasami biorę nawet półroczne przerwy od pracy, by móc się delektować czasem wolnym, obejrzeć i nadrobić zaległości w grach czy filmach, robić coś co lubię.
jeśli ktoś musi (nie piję do nikogo) skakać jak małpa i tłuc nadgodziny , by przetrwać nie mając nic z życia to musi się zastanowić nad sobą. Często słyszę od znajomych, że na nic czasu nie mają. ani pieniędzy, a często nawet rodziny czy zwierzaka. To dla mnie jest bez sensu
Juby na streamie oglądam niewiele, poza jakimiś krótkimi serialami - The boys mnie wkręcił, ten był najdłuższy jaki oglądałem, a tak to nic tam dla mnie nie ma.
jeśli ktoś musi (nie piję do nikogo) skakać jak małpa i tłuc nadgodziny , by przetrwać nie mając nic z życia to musi się zastanowić nad sobą. Często słyszę od znajomych, że na nic czasu nie mają. ani pieniędzy, a często nawet rodziny czy zwierzaka. To dla mnie jest bez sensu
Juby na streamie oglądam niewiele, poza jakimiś krótkimi serialami - The boys mnie wkręcił, ten był najdłuższy jaki oglądałem, a tak to nic tam dla mnie nie ma.