(31-08-2025, 13:23)HAL 9000 napisał(a): Tak, jest ta dwudziestosekundowa czołówka SC przed filmem, ale nie ma 24 klatek tylko 23.976 (może to jakiś trop?).Większość wydań UHD od SC jest w 24 klatkach na sekundę. Widać, że Timecop jest przypadkiem gdzie nie ma jednego wydania na UK, Niemcy i Francję, jak to wcześniej często bywało. Z DeepStar Six jeszcze poczekam, ale Strażnika zakupię raczej przy okazji jakiejś promocji w USA.
(31-08-2025, 13:23)HAL 9000 napisał(a): w każdym razie jeżeli jest tam coś powyżej 1000 to mój Panas to ogarnął i stłumiłNo i gitara. To uspokoiłeś mnie. Można brać w ciemno.

(31-08-2025, 13:58)Altair napisał(a): Filmy z USA kupujesz na amerykańskim Amazonie czy w jakimś sklepie?Od siebie mogę polecić wowhd. Cenny wyższe niż na amazon.com, ale często są promocje typu "zniżka 10% przy zakupie dwóch wydań, 15% przy zakupie trzech". Wysyłka pocztą, darmowa. Poczta może (ale to nie jest regułą w przypadku tego sklepu) doliczyć znane tu na Forum "8,50zł". Dostawa maksymalnie w 2 tygodnie, a ostatnio to miałem film po tygodniu. Wydania dobrze zapakowane, w kopertę(?) z grubej (około 5mm) falistej tektury. Po zapakowaniu całość wygląda jak duży pieróg ravioli.
Jak dotąd nie miałem żadnych uszkodzeń, a zamawiałem blaszaki, zwykłe amaraye za slipem i kolekcjonerki od Arrow.
niespotykanie spokojny człowiek