04-10-2025, 12:28
(03-10-2025, 22:27)Mefisto napisał(a): Nie no, konkret zakupy - gratulacje. Daj znać jak ten Rain man, bo blu nadal wygląda świetnie. This Property... w sumie nawet nie wiedziałem, że wyszło, to też możesz skrobnąć coś odnośnie jakości. Długo czekałeś w ogóle na dostawę?
Dzięki. Nie wiem jednak kiedy doczeka się seansu. Chwile poskakałem i oba filmy wyglądają nieźle. Ostatnio sporo kupuję, ale niestety tylko mały procent z tego oglądam. Niecałe trzy tygodnie to zajęło, więc chyba całkiem OK. Tyle przeważnie czekam na paczki z UK, więc..
(03-10-2025, 23:11)Reacher napisał(a): Bardzo fajne zakupy. Tak trzymaćDzięki.
(04-10-2025, 09:02)misfit napisał(a): W ostatnich kilku miesiącach nie miałem okazji płacić haraczu dla PP - 11,50 zł oznacza, że opłata poszła w górę, czy jest to jakaś specjalna stawka dla Kangurów?
Nie, opłata nie poszła w górę. To tylko stawka dla Australii, tak mi się zdaje.
(04-10-2025, 09:53)Kirek napisał(a): I to bardzo mocny, bo oprócz tego że tworzy swoją kolekcję w filmoskopie to już ma na koncie zrobienie pełnych opisów dla wydań
No fajnie, że się udało to ogarnąć i można zajrzeć do płyt. Także dzięki za pomoc Kirek i misfit.