01-04-2026, 17:30
(01-04-2026, 11:34)Altair napisał(a): Ładnie się filmy prezentują
Dzięki

(01-04-2026, 12:32)kłapouchy napisał(a): Mocna obsada jak na jeden miesiącŁadnie się regał prezentuje. Chyba będziesz potrzebował więcej protektorów..
Fight Club będzie się wyróżniał na tej półce Finchera
Filmy od Vinegar Syndrome miały być w poprzednim miesiącu, ale przyszły późno. Arrowy doszły na raz... więc się mocny miesiąc zrobił
Co do protektorów, to nie będę wszystkiego w nie pakował, tylko wybrane/ulubione. Taki Mortal Kombat według mnie nie potrzebuje protektora
Jeśli chodzi o ołtarzyk Finchera i Fight Club, myślę, że dobry design okładki się obroni i paradoksalnie będzie pasował do reszty. A jak nie, to ustawię kolor światełka i wszystko będzie na różowo 
(01-04-2026, 15:39)Juby napisał(a): Na plus kolor regału inny niż biały i ustawianie części kolekcji frontami (też tak robię, z pakietami).
Algorytm YT mi podsunął ten filmik:
I jak nie jestem jakimś maniakiem okładek (nadal bardziej mi zależy na płytce w środku pudełka), tak gość mnie jednak zainspirował do lepszego pokazania swojej kolekcji. I cholera wyszło to dużo ładniej niż się spodziewałem
Nawet zwykłe wydania, jak się je wsadzi w protektor i ładnie ustawi, to robią robotę. Zdaję sobie sprawę, że to raczej tymczasowe rozwiązanie, bo jak mi kiedyś zacznie brakować miejsca, to ekspozycja zapewne zniknie... Ale póki mam taką opcję to będę to robił.Ukradłem też od niego kilka trików, na przykład to jak eksponuje steelbooki: https://youtu.be/YC3Htv5L4IM?si=foDle-ZvWn-uEHSW&t=401
Dokładnie tym sposobem te Finchery zrobiłem

@HAL9000
Dzęki.
Skąd wiedziałeś, że Tank Girl kupiłem głównie z powodu Naomi?