Pierwszy odcinek obejrzany, dużo akcji, ale zdecydowanie za szybko wyszli z Terminusa. Liczyłem przynajmniej na kilka odcinków poświęconych temu miejscu, ale widać nie mieli pomysłu, żeby to jakoś oryginalnie poprowadzić. Poszli na łatwiznę z tą genezą Bądź rzeźnikiem albo bydłem. Widać jednak, kto w tym serialu jest najważniejszy i wszystko musi się skupiać wokół głównych bohaterów. Na plus zaliczam pojawienie się Morgana, ale pewnie będzie ich szukał przez pół sezonu i pojawi się jako wybawca. Jedno co mi się rzuciło w oczy to grupa po zjednoczeniu jest ogromna. Liczy chyba 12 osób, a nie wierzę, że są w stanie prowadzić tyle postaci jednocześnie dlatego albo się rozdzielą i Carol z Derylem wyruszą na poszukiwania Beth albo będzie jakaś sieczka.
Zwłaszcza, że ze zwiastunów wynika, że dołączy do nich jeszcze Gareth. Za dużo ich! Z plusów jeszcze stary pomysł ze smarowaniem się zombiakami i w końcu zobaczyliśmy hordę zombi i kilka roztrzaskanych głów.
Zobaczymy co przyniesie drugi odcinek.
Zwłaszcza, że ze zwiastunów wynika, że dołączy do nich jeszcze Gareth. Za dużo ich! Z plusów jeszcze stary pomysł ze smarowaniem się zombiakami i w końcu zobaczyliśmy hordę zombi i kilka roztrzaskanych głów.
Zobaczymy co przyniesie drugi odcinek.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.