15-06-2026, 23:08
Jeżeli chodzi o "Crazy Rich Asians", to film pojawiał się w wielu brytyjskich promocjach i wiele razy miałem go w koszyku, ale jak przychodziło do płatności to zostawiałem go na później - przeczytałem kiedyś, że ma jedną czy dwie sceny trochę problematyczne jakościowo.
Jak już dojrzałem do zakupu, bo problemy z tymi scenami to była raczej wina źródła niż samego wydania, to okazało się że brytyjskie UHD jest już trudno dostępne, a akurat cena na wydanie USA jest rozsądna, więc za bardzo nie miałem wyjścia
Tak więc, główny powód to słaba dostępność wydania UK, w momencie gdy chciałem kupić, nie wiem czy coś się zmieniło.
Film mam zamiar teraz właśnie obejrzeć, więc jak coś będzie nie tak, to dam znać - z tego co widziałem, to ma taki nowoczesny, jasny, kolorowy, cyfrowy wygląd, raczej nic ciekawego dla fanów konkretnego ziarna
A "Abbott i Costello" to z kolei stare filmy i na razie obejrzałem 2 słabsze części:
![[Obrazek: thumb-300x300-65911-71n6QAvkvTL._SL1464_.jpg]](https://cdn2.filmozercy.com/filmoskop/uploads/covers/thumb-300x300-65911-71n6QAvkvTL._SL1464_.jpg)
![[Obrazek: thumb-300x300-15817-81VPbMHCMhL._SL1464_.jpg]](https://cdn2.filmozercy.com/filmoskop/uploads/covers/thumb-300x300-15817-81VPbMHCMhL._SL1464_.jpg)
Te co teraz kupiłem są ponoć najlepsze, no i grają w nich Boris Karloff oraz Bela Lugosi
Seans jutro, są krótkie, to dam radę oba zaliczyć i napiszę czy warto
Jak już dojrzałem do zakupu, bo problemy z tymi scenami to była raczej wina źródła niż samego wydania, to okazało się że brytyjskie UHD jest już trudno dostępne, a akurat cena na wydanie USA jest rozsądna, więc za bardzo nie miałem wyjścia
Tak więc, główny powód to słaba dostępność wydania UK, w momencie gdy chciałem kupić, nie wiem czy coś się zmieniło.
Film mam zamiar teraz właśnie obejrzeć, więc jak coś będzie nie tak, to dam znać - z tego co widziałem, to ma taki nowoczesny, jasny, kolorowy, cyfrowy wygląd, raczej nic ciekawego dla fanów konkretnego ziarna
A "Abbott i Costello" to z kolei stare filmy i na razie obejrzałem 2 słabsze części:
Te co teraz kupiłem są ponoć najlepsze, no i grają w nich Boris Karloff oraz Bela Lugosi
Seans jutro, są krótkie, to dam radę oba zaliczyć i napiszę czy warto
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥