Cytat:. Teraz sytuacja będzie wręcz kuriozalna. Jeżeli ktoś, przykładowo będzie pisał posty obraźliwe lub mocno agresywne, jego wypowiedzi
To się go zgłosi i dostanie ostrzeżenie. Od tego są. A od pilnowania porządku jest administracja. Wlepianie sobie nawzajem negatywów NIE SŁUŻY NICZEMU poza psuciem atmosfery. Chciałabyś na co dzień chodzić oblepiona naklejkami z czerwonym "minus 1" od znajomych za to, że ci się zdarzyło powiedzieć coś, co im nie przypadło do gustu?
Cytat:Teraz sytuacja będzie wręcz kuriozalna.
Kuriozalne to były właśnie te negatywy, szczególnie przydzielane przez niedzielnych userów, którzy na forum napisali trzy posty na krzyż. Udzielałem się na kilkudziesięciu forach - nigdzie czegoś takiego nie było. Ten powyższy przykład idealnie obrazuje jak słabo to działa - ktoś zakłada temat o filmie i podaje w nim tylko datę wydania (w USA, wydania region A, bez wersji PL, tym samym info bezużyteczne pewnie dla 90% uzytkowników), mówię mu - postarałbyś się trochę bardziej i wrzucam pięć linków z informacjami, o wydaniach danego filmu, a tu ktoś wlepia mi negatywa bez słowa wyjaśnienia.
Cytat: jego wypowiedzi, z dużym prawdopodobieństwem, będą usuwane, nie dając możliwości wypowiedzenia się innym użytkownikom, na dany temat czy w danej sprawie.
Nie wiem czemu sądzisz, że opcja negatywów cokolwiek w tej kwestii zmienia.
Wskażesz mi jakikolwiek plus wynikający z funkcjonowania na forum takiego systemu?