Cytat: jak płachta na byka, więc generalnie spełniały swoją funkcję.Spełniały?
Czyli ich zadaniem jest zasadniczo wkurzanie ludzi? (dodam, że wkurzanie to dokładnie przeciwieństwo uspokajania, o którym wcześniej pisałaś). I uważasz, że to jest dobra rzecz? Ciekawe podejście do kwestii zaprowadzania porządku na forum.
Wkurzają mnie, bo ludzie są skłonni iść na łatwiznę i używają ich zamiast rozmawiać. Tym sposobem zamiast uzasadnienia tego , jaki mają problem, dostajesz komentarz w stylu Danusiowych "trollowań" albo w ogóle żadnego komentarza, tylko minus i tyle. Ludzie, którzy z natury nie mają wiele do powiedzenia mogą coś takiego uważać za dobry pomysł, ale ja wolę o problemach rozmawiać, a nie urywać sprawy wlepieniem minusa.
Cytat:Jedynym wnioskiem, jaki mi się nasuwa, jest fakt, że czekasz na te pozytywy
Więc twój jedyny wniosek jest błędny, bo mam je gdzieś i na nie nie czekam. Już raz to napisałem, a ty dalej swoje, sądzisz, że wiesz lepiej ode mnie samego, co myślę o tej sprawie?
Jeśli nie wierzysz na słowo, możemy mi wyzerować licznik (spytam Mateusza czy jest taka możliwość).
Spytam raz jeszcze - wlepiałabyś własnym znajomym na fejsie negatywy, gdyby była taka opcja?
Myślisz, że to by poprawiło wasze kontakty?