31-12-2015, 15:11
Update na koniec roku. Podsumowanie ostatnich zakupów:
DVD:
Blu-ray:
Jerry Bruckheimer - wszystko z allegro.
Kill Bill - w końcu załapałem się na promocję w Media Markt.
Terminator 2 - najtańszy blu-ray jaki kupiłem: 2,56 funta razem z wysyłką z amazon marketplace.
Premium Collection: Bez Przebaczenia, Łowca Androidów, Wywiad z Wampirem z promocji empiku 3za2. Adwokat diabła i Bodyguard z allegro.
Steelbooki:
Oba oczywiście z zavvi. Spartakus kupiony w regularnej cenie. Nie chciałem czekać na promocję, bo obawiałem się, że mogę nie zdążyć kupić. Dobrze zrobiłem bo widzę, że jest już niedostępny w sprzedaży. Zakup wart każdej podkreślam KAŻDEJ wydanej złotówki. Obraz po cyfrowej rekonstrukcji jest obłędny.
Good Morning Vietnam promocyjny i jedyny zakup na Black Friday.
Kolekcjonerki:
DVD Pętla:
Lista Schindlera:
Przeminęło z wiatrem (Limitowana edycja kolekcjonerska 2 Blu-ray):
Absolutnie przepiękne wydanie. Długo wypatrywane na allegro ale w końcu jest.
DVD:
Blu-ray:
Jerry Bruckheimer - wszystko z allegro.
Kill Bill - w końcu załapałem się na promocję w Media Markt.
Terminator 2 - najtańszy blu-ray jaki kupiłem: 2,56 funta razem z wysyłką z amazon marketplace.
Premium Collection: Bez Przebaczenia, Łowca Androidów, Wywiad z Wampirem z promocji empiku 3za2. Adwokat diabła i Bodyguard z allegro.
Steelbooki:
Oba oczywiście z zavvi. Spartakus kupiony w regularnej cenie. Nie chciałem czekać na promocję, bo obawiałem się, że mogę nie zdążyć kupić. Dobrze zrobiłem bo widzę, że jest już niedostępny w sprzedaży. Zakup wart każdej podkreślam KAŻDEJ wydanej złotówki. Obraz po cyfrowej rekonstrukcji jest obłędny.
Good Morning Vietnam promocyjny i jedyny zakup na Black Friday.
Kolekcjonerki:
DVD Pętla:
Lista Schindlera:
Przeminęło z wiatrem (Limitowana edycja kolekcjonerska 2 Blu-ray):
Absolutnie przepiękne wydanie. Długo wypatrywane na allegro ale w końcu jest.