Wiesz jak bym to widział? Odtwarzacze z dyskami np 5 tb , kupujesz film wrzucasz, pobierają się napisy jeśli nie posiada. Jak masz starszą wersje filmu robi się upgrade do np 4k i uhd. Tak , to by mnie zaspokoiło. Mi wystarczą filmy z angielskim, ale to wtedy tylko sam oglądam. Jak nie chcę sam, to muszę przeglądać te portale w poszukiwaniu polskich napisów co jest często nudne i męczące.
No, ale obaj wiemy , że mikołaj nie istnieje. Zaczną się mikropłatności i z filmu który kupuję w steelu za 80 zł wyjdzie mi film z ulepszeniami za 250
. Wystarczy spojrzeć na rynek gier season pass do gier to czemu nie do filmu byś wszystkie making of... i soundtracki pobierał cyfrowo,tapetki i awatarki. Te hieny tylko czekają na zielone światło.
No, ale obaj wiemy , że mikołaj nie istnieje. Zaczną się mikropłatności i z filmu który kupuję w steelu za 80 zł wyjdzie mi film z ulepszeniami za 250
. Wystarczy spojrzeć na rynek gier season pass do gier to czemu nie do filmu byś wszystkie making of... i soundtracki pobierał cyfrowo,tapetki i awatarki. Te hieny tylko czekają na zielone światło.