Ponieważ nawet lubię pierwszy film, kiedyś kupiłem DVD od Vision za 9,99 z jakiegoś kosza w Realu (później myślałem o upgradzie, ale jakoś mi przeszło, a teraz chyba ciężko znaleźć te wydania BD od Vision, zresztą, nie zależy mi). Dwójki niby nie lubię, ale jak była okazja kupić dwupłytowe DVD za niecałe 4 zł, to wziąłem, a trójkę, którą dla odmiany lubię (bo post-apo pustynne klimaty) sprawiłem sobie na blu, ale na tym filmie ta seria się dla mnie skończyła i nie mam w planach kupowania kolejnych części. Ostatnią jaką widziałem była czwórka i po niej nawet oglądać dalej mi się nie chce.
Na PSXie grałem w dwie pierwsze gry (trzecią zacząłem, ale nie skończyłem), w sumie szkoda, że nie zekranizowali ich wierniej. W każdym razie były lepsze od filmów.
Z ciekawostek - w Extinction znajdziemy całkiem sporo ujęć, na których wygładzono twarz głównej bohaterki. Miejscami to wręcz razi.
Na PSXie grałem w dwie pierwsze gry (trzecią zacząłem, ale nie skończyłem), w sumie szkoda, że nie zekranizowali ich wierniej. W każdym razie były lepsze od filmów.
Z ciekawostek - w Extinction znajdziemy całkiem sporo ujęć, na których wygładzono twarz głównej bohaterki. Miejscami to wręcz razi.