Cytat:Gratki za Bloba Smile też się kiedyś przymierzę do zakupu. Wydanie Niemieckie ma ciut lepszy obraz od USKupuj, kupuj
Ja bym nie zwlekał. Amerykańskie limitowane wydanie jest już wyprzedane a nie zanosi się na wznowienie. W tej chwili wydanie niemieckie to najlepsza opcja i chyba jedyna poza wydaniem hiszpańskim.Co do obrazu to przemawia do mnie przede wszystkim duży skok jakościowy względem DVD. W momencie kiedy zamawiałem swoją płytę było dostępne tylko porównanie Blu-ray/DVD. Nie spodziewałem się, że obraz z wydaniu DE będzie się różnił od wydania US. Choć po bliższym przyjrzeniu się porównaniu jak dla mnie różnica jest znikoma i sprowadza się do drobnej różnicy w ziarnie i jasności. Kolorystyka ta sama podobnie jak poziom szczegółów.
Cytat:To jest to wydanie UK, dostępne aktualnie w promocji na Zavvi? Jeśli tak, to biorę.
Mojego Kubricka kupiłem w promocji amazon.uk. za 24,99 funty + przesyłka. Ta promocja na zavvi wyjdzie mniej więcej podobnie cenowo. Sam box jest... no co tu dużo pisać widzieliście zdjęcia